Paris 2024 Yaz Olimpiyat Oyunları | 26 Temmuz - 11 Ağustos

5 i geçmez heralde
Bazen kendimden korkuyorum bu şom ağız

IMG_3099.webp

Bayan voleybol maçı varmış. İlkin olayından sonra maç zerre umurumda değil.

Zehra yokken Yasemin'in milli takımda olması lazımdı. Savunmada bloklar zayıflayınca savunma dağılıyor.

Ya voleybolda şu ayakla vurma isi tum akustigi gorselligi bozuyor yasaklayin sunu be abicim

geri döndükkkk 1-2

Sonunda bir set aldık be. Hadi kızlar.

Jordan 38'inde Washinton Wizards'da oynarken, Lebron'un(39) bugünkü halinden çok daha gerideydi.
araya baseball ve golf(?) süreci soktu ama adam yav

emekli gibi bir şeydi aslında bir kaç sene - LeBron iyi kötü aktif baskette kaldı.

ama LeBron'u al MJ'nin zamandaki rakiplerin önüne at - çiğ çiğ yerler. (özellikle o zamanın Detroit Pistons)

türkıye yazıyorlar rejide... I ile i değil...

Takim ilk 6 sında 4 fenerli var şu an cevirsinler maci

emekli gibi bir şeydi aslında bir kaç sene - LeBron iyi kötü aktif baskette kaldı.

ama LeBron'u al MJ'nin zamandaki rakiplerin önüne at - çiğ çiğ yerler. (özellikle o zamanın Detroit Pistons)
Niye? Lebron'un erken dönemindeki Detroit de tarihin en sert, en iyi savunma yapan takımlarından biriydi. Ligin en kötü takımlarından Cleveland'la karşı koydu o Pistons'a finallerde.

Niye? Lebron'un erken dönemindeki Detroit de tarihin en sert, en iyi savunma yapan takımlarından biriydi. Ligin en kötü takımlarından Cleveland'la karşı koydu o Pistons'a finallerde.
BULLs'un şampiyonluk serisi dönemindeki detroit basket oynamıyordu baya baya adam dövüyordu yav. Cleveland'da tek adam moduydu sahada 5 ama tüm hücum aksiyonlarında LeBron'du - Miami'den itibaren antipatimi kazandı

LeBron'a bravo der alkışlarım ama MJ ile Kobe yanına yaklaşamaz benim için :D

kolye takı fln hiç rahatsız etmiyor mu oynarken yav

İnsanların anlamadıkları bu. Şimdi en ufak bir temasta bile faul çalıyorlar. Gidip o dönemdeki maçları seyretsinler. Çatır çatır kemik sesi geliyordu mücadeleler de. Hele detroit ile karşılaşırsanız. Bir dayak yemediğiniz kalıyordu.

MJ öyle bir dönemde oynadı. Bu yüzden tüm zamanların en büyük basketbol oyuncusudur benim gözümde.

İnsanların anlamadıkları bu. Şimdi en ufak bir temasta bile faul çalıyorlar. Gidip o dönemdeki maçları seyretsinler. Çatır çatır kemik sesi geliyordu mücadeleler de. Hele detroit ile karşılaşırsanız. Bir dayak yemediğiniz kalıyordu.

MJ öyle bir dönemde oynadı. Bu yüzden tüm zamanların en büyük basketbol oyuncusudur benim gözümde.
Billups, Hamilton, Raşit ve Ben Wallace'lı Pistons da çok sert takımdı diyorum ben de.

Geri
Üst Alt