- 28 Temmuz 2019
- 46.773
- 47.905
- 3.633
Bazen kendimden korkuyorum bu şom ağız5 i geçmez heralde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bazen kendimden korkuyorum bu şom ağız5 i geçmez heralde
araya baseball ve golf(?) süreci soktu ama adam yavJordan 38'inde Washinton Wizards'da oynarken, Lebron'un(39) bugünkü halinden çok daha gerideydi.
Niye? Lebron'un erken dönemindeki Detroit de tarihin en sert, en iyi savunma yapan takımlarından biriydi. Ligin en kötü takımlarından Cleveland'la karşı koydu o Pistons'a finallerde.araya baseball ve golf(?) süreci soktu ama adam yav
emekli gibi bir şeydi aslında bir kaç sene - LeBron iyi kötü aktif baskette kaldı.
ama LeBron'u al MJ'nin zamandaki rakiplerin önüne at - çiğ çiğ yerler. (özellikle o zamanın Detroit Pistons)
BULLs'un şampiyonluk serisi dönemindeki detroit basket oynamıyordu baya baya adam dövüyordu yav. Cleveland'da tek adam moduydu sahada 5 ama tüm hücum aksiyonlarında LeBron'du - Miami'den itibaren antipatimi kazandıNiye? Lebron'un erken dönemindeki Detroit de tarihin en sert, en iyi savunma yapan takımlarından biriydi. Ligin en kötü takımlarından Cleveland'la karşı koydu o Pistons'a finallerde.
İnsanların anlamadıkları bu. Şimdi en ufak bir temasta bile faul çalıyorlar. Gidip o dönemdeki maçları seyretsinler. Çatır çatır kemik sesi geliyordu mücadeleler de. Hele detroit ile karşılaşırsanız. Bir dayak yemediğiniz kalıyordu.araya baseball ve golf(?) süreci soktu ama adam yav
emekli gibi bir şeydi aslında bir kaç sene - LeBron iyi kötü aktif baskette kaldı.
ama LeBron'u al MJ'nin zamandaki rakiplerin önüne at - çiğ çiğ yerler. (özellikle o zamanın Detroit Pistons)
dayanamam hocamdöner mi
Billups, Hamilton, Raşit ve Ben Wallace'lı Pistons da çok sert takımdı diyorum ben de.İnsanların anlamadıkları bu. Şimdi en ufak bir temasta bile faul çalıyorlar. Gidip o dönemdeki maçları seyretsinler. Çatır çatır kemik sesi geliyordu mücadeleler de. Hele detroit ile karşılaşırsanız. Bir dayak yemediğiniz kalıyordu.
MJ öyle bir dönemde oynadı. Bu yüzden tüm zamanların en büyük basketbol oyuncusudur benim gözümde.