Furkan Serdar
Parçalı Üye
- 28 Ocak 2017
- 4.817
- 295
- 383
Neymar = Asshole. Nefret etmeye başladım şu heriften. Kendini ronaldo messi falan sanıyor. Yanlarına bile yaklaşamaz gol ve asist olarak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 dolarin hesabini yapiyor cimri herif
Paris ile birlikte City manyak bir kadroya sahip (yedekler dahil). Ha City'de bek alternatifi eksik diyebiliriz ama adam Delph ile götürüyor o tarafı. O da sol bek oynamıyor aslında.bu takımın ne kadar güçlü olduğunu anlamak için şu söylenebilir; Hücum hattının yedekleri: DiMaria,Draxler,Lucas Moura,Pastore.
Şu dörtlüden biri bizim lige gelse o takımın seviyesi 3 kat artar. Ben Arfa forma bile bulamıyor,düşünün.
Hala kaleye Oblak'ı falan almaya çalışıyor adamlar.
bu takımın ne kadar güçlü olduğunu anlamak için şu söylenebilir; Hücum hattının yedekleri: DiMaria,Draxler,Lucas Moura,Pastore.
Şu dörtlüden biri bizim lige gelse o takımın seviyesi 3 kat artar. Ben Arfa forma bile bulamıyor,düşünün.
Hala kaleye Oblak'ı falan almaya çalışıyor adamlar.
[FONT="]UEFA toplantısında, finansal fair play kuralları için PSG yönetimine ara transfer döneminde 80 milyon euro değerinde oyuncu satışı yapmaları gerektiği bildirildi. İlk adaylar: Di Maria ve Lucas Moura. (BFMTV)
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#14171A][FONT="]![]()
[/FONT]
Emrah Yıldırım ne der bu durumaVay bee
![]()