Neymar = Asshole. Nefret etmeye başladım şu heriften. Kendini ronaldo messi falan sanıyor. Yanlarına bile yaklaşamaz gol ve asist olarak.

Gerçekten müthiş bir "challenge" Neymar için Fransa ligi sonu diğer Brezilya'lı paragözler gibi olacak bunun

Eğitim, denetim ve uygulama şart

Gerçekten Neymar ve Psg çok itici gelmeye başladı bana bu yazdan itibaren

İnşallal Real bunlara sağlam bir çarpar UCL 'de ...

Neymar vac banımı açın diye ağlıyor

Yazık ulan kaç m alıyosun açamıyon mu bi tane daha hesap

RKapat
DMO9VOwXcAAxzG_.jpg:large
Önceki
Sonraki

Puhahaa türk grubuna küfür etmiş
:asd22:

5 dolarin hesabini yapiyor cimri herif

bu takımın ne kadar güçlü olduğunu anlamak için şu söylenebilir; Hücum hattının yedekleri: DiMaria,Draxler,Lucas Moura,Pastore.

Şu dörtlüden biri bizim lige gelse o takımın seviyesi 3 kat artar. Ben Arfa forma bile bulamıyor,düşünün.

Hala kaleye Oblak'ı falan almaya çalışıyor adamlar.

bu takımın ne kadar güçlü olduğunu anlamak için şu söylenebilir; Hücum hattının yedekleri: DiMaria,Draxler,Lucas Moura,Pastore.

Şu dörtlüden biri bizim lige gelse o takımın seviyesi 3 kat artar. Ben Arfa forma bile bulamıyor,düşünün.

Paris ile birlikte City manyak bir kadroya sahip (yedekler dahil). Ha City'de bek alternatifi eksik diyebiliriz ama adam Delph ile götürüyor o tarafı. O da sol bek oynamıyor aslında.

HTC 10

Bu ikinci oldu yorumun dikkatimi çekiyor renkdaş, dikkat et kendine :red:

[FONT=&quot]PSG takımı dün akşam oynanan Galatasaray-Gençlerbirliği maçını takip ediyor.
[/FONT]

[FONT=&quot]
DNxiKkNX4AAlKzS.jpg

DNxiKkPXkAAkM2W.jpg

[/FONT]

[FONT=&quot]UEFA toplantısında, finansal fair play kuralları için PSG yönetimine ara transfer döneminde 80 milyon euro değerinde oyuncu satışı yapmaları gerektiği bildirildi. İlk adaylar: Di Maria ve Lucas Moura. (BFMTV)
[/FONT]

[FONT=&quot]
DOIvj55W0AAhT2V.jpg

[/FONT]

[FONT=&quot]Para sıçan PSG, Uefa’dan okkalı bir FFP cezası yememek için köşeye sıkıştı. 545M euro’luk gelirlerini 620M euro’luk giderleriyle dengelemek için 75M euro’cuk kazanmak zorunda.Çaresi yok, biri gidecek.

Di Maria / Lucas / Pastore

[/FONT]
DOg_r7bWAAAbHME.jpg
[FONT=&quot]

[/FONT]

[FONT="]UEFA toplantısında, finansal fair play kuralları için PSG yönetimine ara transfer döneminde 80 milyon euro değerinde oyuncu satışı yapmaları gerektiği bildirildi. İlk adaylar: Di Maria ve Lucas Moura. (BFMTV)
[/FONT][/COLOR]
[COLOR=#14171A][FONT="]
DOIvj55W0AAhT2V.jpg

[/FONT]

ffp'yi parayla döverler . mesele mi yani ? hiç olmadı fener gibi el altından bir kulübe para aktarır kendi kendilerine transfer yaparlar :)

PSG, Fellaini'ye 4 yıllık sözleşme teklif etti. (Daily Mail)

DPU34VLW0AAoN8L.jpg

Geri
Üst Alt