Bu cl finali kutlamasından değil. Daha önce Fransa'da çıkan protesto görüntülerinden. İnternette gördüğün her şeye direkt inanma frog abi.
hadi bu böylede aşırı fazla var yav farklı farklı birinden biri doğrudur illaki

mutlaka politik gündem diye kullanılan da çoktur tabii dediğin doğru

Son düzenleme:
Bu sene de şampiyonlar liginde en az finalleri var umarım lig aşamasında eşleşmeden geçeriz.

Umarım biz de şu zemin işini CL başlamadan çözeriz. Rezil bir halde
Bi cl maci mi , onemli lig maci miydi neydi berbatti parisin zemini gecen sene de. Izlemistim ordan hatirliyorum.

Ama adamlar zart diye cozer, baskanlari 2 gunde getirir 50 kisi.

Bizde ilgi yok.unutuluyor, stada geliyorlar. Ayda bir orada toplanti yapiliyor, kafayi cevirip zemine bakmiyorlar ya da "bana ne ya benim isim degil" diyorlar ki ikincisi daha inandirici

Bi cl maci mi , onemli lig maci miydi neydi berbatti parisin zemini gecen sene de. Izlemistim ordan hatirliyorum.

Ama adamlar zart diye cozer, baskanlari 2 gunde getirir 50 kisi.

Bizde ilgi yok.unutuluyor, stada geliyorlar. Ayda bir orada toplanti yapiliyor, kafayi cevirip zemine bakmiyorlar ya da "bana ne ya benim isim degil" diyorlar ki ikincisi daha inandirici
Üstteki habere göre çözememiş Paris.

Üstteki habere göre çözememiş Paris.
demek istediğim maddi kısımları dert olmaz. nerede dinledim hatırlamıyorum , bilmemne tentesini getirememişiz ondan zemin sıcaktan bir şey olmuş diyorlardı - doğru ya da yanlış. BJK yapmış falan diyorlardı galiba hatta.

demek istediğim maddi kısımları dert olmaz. nerede dinledim hatırlamıyorum , bilmemne tentesini getirememişiz ondan zemin sıcaktan bir şey olmuş diyorlardı - doğru ya da yanlış. BJK yapmış falan diyorlardı galiba hatta.
Bjk komple zemini yeniledi. Bir tente vardı ama onu para nedeniyle değil sanırım sonuçta o kadar alet aldılar o yapımı yetişmedi deniyordu sanki. Komple zemini neden yenilemiyoruz madem tente yetişmedi onu sormak lazım. Zemini komple yenile bu sezon tente seneye kadar gelir o sonuçta sıcak havalardan zemini korumak için bir aletmiş.

Geri
Üst Alt