Nasser Al-Khelaifi: "Bir 200 milyon euro daha harcamam gerek."

21034606_1699768513390028_9055148219278339285_n.png

PSG, Kylian Mbappe için Monaco ile 155 milyon euro'ya anlaştı. Transferin önündeki tek engel UEFA. (The Guardian)

155 artı Mourayı da verecekler. FFP cezası yemezlerse koyim öyle UEFA'ya.

Ceza olursa nasıl bir ceza olacağını da şimdiden kestirebiliriz. 25 oyuncu değilde 21 tane UEFA listesine bildirebilirsin + para cezası falan. PSG buna dünden razı.

Bize yaptıklarını yapamazlar.

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app

Di Maria ve Draxler'i satıp kapatırlar biraz açığı. UEFA'nın gücü sadece orta sınıf takımlara yetiyor zaten. Naser rüşveti verip susturur

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Öyle deme ya. Barça da psg de ceza yemişliği mevcut ffp den dolayı geçen yıllarda.

50 milyon euro ceza yedi City ve Psg o parayı da ceplerinden ödediler. Hayır FFP denilen şeyin tanımı başkaysa bilelim.

Son düzenleme:
City 60 milyon euro'luk ceza almıştı sonra 40 milyon euro'sunu geri verdi UEFA.

20 milyon euro da vız gelir böyle kulüplere.

UEFA to refund Man City 40m euros over Financial Fair Play turnaround | Football News | Sky Sports

Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
Kadro kısıtlaması ile transfer harcama kısıtlaması da vardı. Bu yapılandırmaya uyduları için iki sene sonra 40 milyon geri ödenmiş. Bu yılda ki harcamaların cezası çok daha ağır olacaktır.

PSG, bonuslarla birlikte 180 milyon euro'ya transfer ettiği Kylian Mbappe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. (RMC Sport)

Son düzenleme:
Şerefsizler ordusu resmen. 500 milyon euro harcıyorlar transfere koca sezonda kupası olmayan takım.

En sonunda düşünceme hak vermen beni mutlu etti kıymetli dostum.
Olm ben sevmem böyle takımları zaten. City'i de o yönden sevmiyorum ama bunlar kadar değiller. PSG ayrı bir boyut daha devre arası 100 kağıt harcamadı mı bu adamlar üstüne şimdi 400 artı bu nedir ya FFP dediğin şey takımlar arasında rekabeti arttırmak için var, ne rekabeti şu ortamda.

Yarın başka takım 5 atacak gidecek onlardan Lewandowski ile Modrici falan alacaklar.

Olm ben sevmem böyle takımları zaten. City'i de o yönden sevmiyorum ama bunlar kadar değiller. PSG ayrı bir boyut daha devre arası 100 kağıt harcamadı mı bu adamlar üstüne şimdi 400 artı bu nedir ya FFP dediğin şey takımlar arasında rekabeti arttırmak için var, ne rekabeti şu ortamda.

Yarın başka takım 5 atacak gidecek onlardan Lewandowski ile Modrici falan alacaklar.

Adi bunlar ya. Equipe des chiennes.

Geri
Üst Alt