- 16 Haziran 2010
- 204.102
- 156.199
- 6.838
Nasser Al-Khelaifi: "Bir 200 milyon euro daha harcamam gerek."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Umurlarında olduğunu dahi düşünmüyorumPSG, Kylian Mbappe için Monaco ile 155 milyon euro'ya anlaştı. Transferin önündeki tek engel UEFA. (The Guardian)
155 artı Mourayı da verecekler. FFP cezası yemezlerse koyim öyle UEFA'ya.
Öyle deme ya. Barça da psg de ceza yemişliği mevcut ffp den dolayı geçen yıllarda.Di Maria ve Draxler'i satıp kapatırlar biraz açığı. UEFA'nın gücü sadece orta sınıf takımlara yetiyor zaten. Naser rüşveti verip susturur
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şampiyonlar liginden atamadıkça benim için verilen para cezaları, körler sağırlar birbirini ağırlar misali.50 milyon euro ceza yedi City ve Psg o parayı da ceplerinden ödediler. Hayır FFP denilen şeyin tanımı başkaysa bilelim.
City 60 milyon euro'luk ceza almıştı sonra 40 milyon euro'sunu geri verdi UEFA.50 milyon euro ceza yedi City ve Psg o parayı da ceplerinden ödediler. Hayır FFP denilen şeyin tanımı başkaysa bilelim.
Kadro kısıtlaması ile transfer harcama kısıtlaması da vardı. Bu yapılandırmaya uyduları için iki sene sonra 40 milyon geri ödenmiş. Bu yılda ki harcamaların cezası çok daha ağır olacaktır.City 60 milyon euro'luk ceza almıştı sonra 40 milyon euro'sunu geri verdi UEFA.
20 milyon euro da vız gelir böyle kulüplere.
UEFA to refund Man City 40m euros over Financial Fair Play turnaround | Football News | Sky Sports
Sent from my Galaxy S8+ using GSCimbom mobile app
hobaaaPSG, bonuslarla birlikte 180 milyon euro'ya transfer ettiği Kylian Mbappe ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. (RMC Sport)
Şerefsizler ordusu resmen. 500 milyon euro harcıyorlar transfere koca sezonda kupası olmayan takım.
Parayla şampiyonluk ne kadar kolaaayyy..
Şerefsizsin Paris Saint-Germain....
Laurent Blanc, Nasser Al-Khelaifi
Şerefsizsin Paris Saint-Germain....
!!!
![]()
Olm ben sevmem böyle takımları zaten. City'i de o yönden sevmiyorum ama bunlar kadar değiller. PSG ayrı bir boyut daha devre arası 100 kağıt harcamadı mı bu adamlar üstüne şimdi 400 artı bu nedir ya FFP dediğin şey takımlar arasında rekabeti arttırmak için var, ne rekabeti şu ortamda.En sonunda düşünceme hak vermen beni mutlu etti kıymetli dostum.
Olm ben sevmem böyle takımları zaten. City'i de o yönden sevmiyorum ama bunlar kadar değiller. PSG ayrı bir boyut daha devre arası 100 kağıt harcamadı mı bu adamlar üstüne şimdi 400 artı bu nedir ya FFP dediğin şey takımlar arasında rekabeti arttırmak için var, ne rekabeti şu ortamda.
Yarın başka takım 5 atacak gidecek onlardan Lewandowski ile Modrici falan alacaklar.