Neymar tam bir pij. Cavani kendine kulüp aramaya başlasin.

Cavani-benzema takası biz halacıları çok mutlu eder.

Yanılmıyorsam Celtic maçından sonra bir yorumcunun söylediği sözlere denk gelmiştim. "O kadar Messi'nin yanında olduktan sonra centilmenliği öğrenmesi gerekirdi" gibisinden bişeydi ve baya haklı bir yorum. Bu konuda kendisini hiç geliştiremedi nerdeyse.

Neymar'dan büyük futbolcu olmaz. Çok çok iyi futbolcu olsa bile. Karaktersizin teki

Eğitim şart

Soyunma odasına girince cavani demiş yaptığın hareket hoş değildi diye sonra Neymar üstüne yürümüş araya Thiago silva girmiş ayırmış.

Cavani bu kış gider Brezilya çetesi kurulmuş takımda ayrıca Mbappe de biraz yalaka duruyor. Cavani tek kalır

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Bappe ve neymar Cavaniyi dışlıyor bu çok açık. Cavani gol atıyor bunlar birbirine koşuyor ya da asisti Cavani mbappe ye yapıyor o gidip gol sevincini Neymarla paylaşıyor. Cavaniye fakir muamelesi yapıyorlar. Şoparlar yiyecek gül gibi adamı.

LG-H990 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

simdi ne desem irkciliga girer o yüzden susuyorum

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

PSG taraftarı da yavşakmış adam hem Alvese hem Cavani'ye karşı aynı maçta aynı şeyi yapmış bu kompleksli eziği yalama derdindeler. Yarın başka oyunculara da sarar.

Cavani İnşallah şu lanetli takımdan gider de bir Şampiyonlar ligi kazanır adam yıllardır süper golcü ama yazık oluyor

Cavaniyi dik duruşu için tebrik ederim. Devre arasında kendisine hakettiği değeri verecek güzel bir takima gidecektir. Adı lazım değil baş harfi R.

Cavani, Real'e gitsin

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şerefsiz Brezilyalı.

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

Barışırlar amma da büyüttünüz olayı :D

DKOSXLTXcAEWDCd.jpg

Geri
Üst Alt