Pasif Üyeleri Tekrar Heyecanlandırma Operasyonu

behzat g nin senaristi.
Onu bahsetmemiştim...ama hakikatten ona da ufaktan benziyor...saçlar uzayınca :D

resized_ef31e-4fed3df3sserbes1.jpg

#EducationIsImportant

GSC 2009'da bir görüntü : GSCimbom.com Galatasaray Forum

Son yazanlar buradalar mı ?

@Okan Çalışkan @Yusuf Atessonmez @Deniz Akdeniz @Yunus Can DUBLEN @Uğur Bulut @Atakan Kenar
@Şahin Koç
@Armağan Ç
@Okan Çalışkan
@Umut Yaşar
@Murat Kılıç
@Mert Sayar
@Okan Çalışkan @Oğuzhan Yeşil @Edip Gül @Kadir Safa KARAKAŞ @Uğur Bulut @Şafak KAMBAL @Oray Us @Deniz Akdeniz @Oray Us @Onur DEDEOĞLU
@enes aktas @Emrah Oktay @Abdullah TAŞAN @Harun Gülsuyu @Aysel Aydın
Medya forumundaki "haftanin konugu Hayri" konusu okumanizi oneririm.

cool,
cool cool cool.

Benim Ahmet Kolporan adına hatırladığım yegane olay: Adam uzun süredir takılıyordu forumda millet bazen entrileriyle dalga falan geçiyordu (belki de anlamıyordu :D ) ona rağmen küfür falanı geçtim hakaret bile etmiyordu. Bir gün açtım forumda, o haftaki maç topiğiydi yanlış hatırlamıyorsam, adam baya baya bir küfür döşemiş, banlanmıştı. O olay sonrası baya bir gırgır dönmüştü :D

bu olayı ben de hatırlıyorum ama o an mı şahit oldum sonradan mı gördüm bilemedim şimdi

Hiç bir şey için geç değil sanırım..:hat:

Doruk Ata' Alıntı:
Ahmet abi merhaba,
Doruk Ata' Alıntı:
Gscimbom forumundan eski bir arkadaşınızım. Yapmış olduğunuz forma tasarımlarına bir eleştiride bulunmuşum..

Pasif Üyeleri Tekrar Heyecanlandırma Operasyonu

Şu konuda sizden bahsederken, Kenan Ünal arkadaşımız tarafından uyarıldım.

Eğer forumu terketmenizde benim küçükte olsa bir payım varsa, Özür dilerim.. Hakkınızı helal edin.

Gsfans.org da bunları söylemek için üye oldum.. Ait olduğunuz yere geri dönmeniz dileğiyle "GSCİMBOM"

iyi günler.

Ali Karsız

Cevap;
Estafurullah kardeşim. Görülüyor ki sırf benim için bu foruma üye olmuşsun ve bu mesajı atmışsın..Nezaketin kişiliğinin karakterinin düzgünlüğündendir zaten. Niyetin de eminim ki kötü değildi o eski mesajı yazarken.
Ama açık konuşayım forumdan ayrılmamın 1/1000 de bile senin katkın yok.
Artık tasarım da yapmıyorum zaten.

Çok farklı bir hobi olarak başlayan uğraş bugünlerde ileri düzeye ulaştı.
Artık tarihi fotoğraflar ile ilgileniyorum ve birkaç hafta önce bir sergi açtım. 1 ay içinde 2. sergimi açacağım.
2 hafta sonra da müzede etkinliklerim başlayacak.
Yani kısacası çok fazla forumlarla ilgilenemiyorum.
Bu foruma bile ayda yılda bir kaç kez fırsat bulduğumda giriyorum.

Yani GSC ye dönüş zor gibi. Zaten üyeliğim devam ediyor. (Sanırım)
Ha belki fırsat bulduğumda dostlarıma arkadaşlarıma kardeşlerime bir merhaba demeye uğrarım.
Zaten bir çoğu ile ya facebook ya da buradan görüşmeye devam ediyoruz.

Sen yine de tüm foruma çok selam söyle.
Dediğim gibi fırsatım olursa bir merhaba demeye uğrarım.
Sağlıcakla kal...

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt