Passengers - Garip Hikaye

Göz attım şöyle, yazının bir yerlerinde Yiğit'e nükleer anlatıyorum. Fantastik bir eser.

Akşam okuyayım

Bir GSC Bilim Kurgusu...

To be continued??

BERkayeKİN

Salonda 1. Geleneksel forum toplantısı yapıyorduk. MK yine atlayarak, 1. Olan şey geleneksel olmaz yalnız bilmişliğini yapmıştı.. Onu odasına yollayıp kapısını kitledik.

:asd::asd::asd:

Çok koymuştu o sözüm değil mi :D Ama hangi konuydu hatırlamıyorum.

Bu arada hikaye eline sağlık. Güzel kurgu. Olaylar dağılmamış. Yalnız Passengers filmini izlemedim. Bu yüzden bana bu hikaye daha çok labirent filmini hatırlattı. Filmi izleyenler bana hak verecektir :hat:

Bu arada hikaye eline sağlık. Güzel kurgu. Olaylar dağılmamış. Yalnız Passengers filmini izlemedim. Bu yüzden bana bu hikaye daha çok labirent filmini hatırlattı. Filmi izleyenler bana hak verecektir :hat:

Aynen koymuştu birde ilk mesajındı, "1. geleneksel miss world güzellik" yarışmasıydı :asd:

Hikayeyi boşver filmi izle çok duygusal.. zaten yazım pek fazla spoiler içermiyor için rahat olsun :hat:

Filmi izledim, hak vermiyorum.

Filmi izledim, hak vermiyorum.

Siyahın siyah olduğunu kanıtlarıyla sunsam sen bana “haksızsın” dersin. Doruk hikayesiyle Labirent 1 filminin ortak yönleri var. O filmde de bu hikayede de kapana kısılmış bir grup gencin kurtuluş mücadelesi anlatılıyor.

Labirent filmini izledim, alakası yok.
Güzel hikaye

Geri
Üst Alt