- 1 Şubat 2009
- 24.793
- 24.954
- 3.048
Göz attım şöyle, yazının bir yerlerinde Yiğit'e nükleer anlatıyorum. Fantastik bir eser.
Akşam okuyayım
Akşam okuyayım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Salonda 1. Geleneksel forum toplantısı yapıyorduk. MK yine atlayarak, 1. Olan şey geleneksel olmaz yalnız bilmişliğini yapmıştı.. Onu odasına yollayıp kapısını kitledik.
Bir GSC Bilim Kurgusu...
To be continued??
BERkayeKİN
Çok koymuştu o sözüm değil miAma hangi konuydu hatırlamıyorum.
Bu arada hikaye eline sağlık. Güzel kurgu. Olaylar dağılmamış. Yalnız Passengers filmini izlemedim. Bu yüzden bana bu hikaye daha çok labirent filmini hatırlattı. Filmi izleyenler bana hak verecektir![]()
Aynı durumdayımNeden bilmiyorum ama her seferinde okuyorum doruk un yazıları.
GSCimbom Mobile App
Bir bakıma iyi olmuş sadece 60 70 adet erkeğin bulunduğu hikayenin sonunun erotik bitmesi çok sakıncalı olablirdisonuna kadar erotik bir hikayeye evrilmesini bekledim
üzdü
Kuzenime işsiz deyip durma saygı duy dantel bey.Okudum emeğine sağlık senaryodan çıkmadan bizi monte etmişsin.
İşsizliğine hayranım dostum.
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Filmi izledim, hak vermiyorum.
Çok koymuştu o sözüm değil miAma hangi konuydu hatırlamıyorum.
Bu arada hikaye eline sağlık. Güzel kurgu. Olaylar dağılmamış. Yalnız Passengers filmini izlemedim. Bu yüzden bana bu hikaye daha çok labirent filmini hatırlattı. Filmi izleyenler bana hak verecektir![]()
Filmi izledim, hak vermiyorum.
Yoo bende izledim doruk un hikayeye alakası yok konunun. Doruka calinti senaryo muamelesi yapamazsın mk
ASUS_Z00AD cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi