Passoskandal!

Bazı kesimin rant kapısı kapanırken, bazılarına da rant kapısı açılır. (Bknz:Aktifbank)

Ne var bunda , mesela biz doktorların nereden ne zaman işe başlayıp şu an bulunduğu yere kadar yazıyor sağlık bakanlığı sitesinde.
Nerdeyse tuvaletteyken koordinat verecekler..

doğru bulmuyorum ama Türkiye'nin geldiği yer bu , alışın bence..

Ne var bunda , mesela biz doktorların nereden ne zaman işe başlayıp şu an bulunduğu yere kadar yazıyor sağlık bakanlığı sitesinde.
Nerdeyse tuvaletteyken koordinat verecekler..

doğru bulmuyorum ama Türkiye'nin geldiği yer bu , alışın bence..
Dalga mı geçiyorsun

Dalga mı geçiyorsun
yoo geçmiyorum , bu hükümetin politikası böyle.Kamu çalışanlarını fişliyorlardı , şimdi taraftara geldi.E bunu yıllardır yapıyorlar , halkımız oy vermeye devam ediyor demek ki buna dur diyecek yok..

Passolig in amacı zaten başından beri stadlardaki seyirciyi azaltmakdı. Stadlara seyircinin gitmesinin önüne geçmek istiyorlar

Neden diyeceksiniz. Basit Korkuyorlar !
Kalabalıkdan korkuyorlar. İnsanlar toplanmasın istiyorlar.

Çünkü Gezide gördüler. İnsanlar birlik olunca korkudan ödleri bi yerlerine kaçdı.

Şimdi insanların toplandıgı tek yer stadlar kaldı. Buradada siyasi mesajlar verilmeye başlanmışdı.

Bu durumun önüne geçmek için bunu çıkardılar..

İnsanlar toplanmasın birlik olmasın.

Birleşince tepki koyarlar . Tepki koyarlarsa olaylar büyür ve başımıza iş açarlar diye bu yola gidildi.

Ben ne var bunda ve alışın kısmına takıldım
Ozan'cım ironi yapıyorum , ben de çok kızıyorum bu tutumlarına ama %30 luk bir kesim olarak birşeyleri değiştirmeye gücümüz yetmiyor , kendi kendimizi paralıyoruz orda burda , belki de boşuna üzüyoruz kendimizi.
o yüzden alsınlar passoliglerini bir taraflarına soksunlar , bu ülkede bir alanda işler kötüye gidiyorsa onu düzeltmeye çalışacağına sallayıp başka bir alana yönelmek en iyisi ,spor izleyeceğimize moda magazin programları mesela mis gibi..

Türkiye'de belirli bir nesil ölüp gitmedikçe başımızdakiler değişmeyecek , geriden gelen genç nesile kalmış herşey..

Ailece Yıllardır aldığımız kombinemizi bu sene terk ettik. Biz zaten kombine alırken tüm kimlik bilgilerimizi veriyorduk klube. Ben maça gitmek istiyorsam neden hükümete yakın bir bankanın müşterisi oluyorum ki. Boyle bir rezalet dünyanın neresinde görülmüş. Şu an pasolig denen kepazeliğe üye olup maça gidenleri anlamakta güçlük çekiyorum. Bir allahın kulu maça gitmese devam ettirebilirler mi bu kepazeliği acaba.

Geri
Üst Alt