GSC Haber Patolojik Vaka Hakkında Açıklama

Bı fenerli idi sanırım gazeteci durumu ifşa etmese, Okan buruka el altından sakin dava etme diye tenkit edenler şimdi olay ifşa olunca alayına gider yapmışlar. Zamanında niye dava actirtmadiniz peki? Erden Timur olayında neden sesiniz çıkmadı? Metehan ve eren konusunda da sesiniz çıkmadı. Dokunulur yaptınız bizi her türlü

Bugün açıklamanın zamanını içeriğini dozunu eleştirme (eleştiriler haklı da olsa) zamanı değil. Yek vücûd bu patolojik vakıaya karşı durulmalı. Gerekirse pandemi ilan edilmeli..

Daha sert daha sert olmalıydı bu alkol müptelası hadsiz herife.

Yönetim geç kaldı bu açıklama ile. Erdem başkanı da tehdit etti bu şahıs. Yönetim dışında gs camiası ve taraftarıda bu konuda çok pasif. Gerekli şekilde ortalığı ayağa kaldıramıyoruz. Etki alanı oluşturamıyoruz. Adamların başkanı uyuşturucudan gözaltına alındı.öyle bir tepki oluşturdular ki sosyal medya ayağı ile etki alanı oluşturdular. Sosyal medya çöp evet ama bazı durumlarda kamu kurumları üzerinde etki alanı oluşturuluyor sosyal medya ile.

Ben bu yali velediyle ilgili olayi yeni ögreniyorum

Kendisiyle ilgili tutumumu bilen bilir ama ben artik Okan hocayi destekleme karari aldim ve herkesi buna davet ediyorum

Sonuna kadar sahip cikilmali bundan sonra

Vay anası, burası antuya dönmüş, bu ne.. yönetim açıklama yaptı diye yönetimi suçlu ilan etmişler. Neymiş zamanında neden yapmamış neden ET yapılınca ses çıkartılmamış neden suç duyurusunda bulunulmamış mazeretleri ileri sürülerek alenen Koç korunuyor burda. Ayıptır, yazıktır, günahtır beyler.. yapmayın, bu adam güçlü ve zulmediyor, gördük ET olayında.

Güzel açıklama ama geç reaksiyon gösteriyoruz

7 yıldır yapılması gereken açıklama adam görevden düştükten sonra yapılabildi, anca güç yetirebildik demek ki, neyse en azından bu da bi şeydir

Yönetim geç kaldı bu açıklama ile. Erdem başkanı da tehdit etti bu şahıs. Yönetim dışında gs camiası ve taraftarıda bu konuda çok pasif. Gerekli şekilde ortalığı ayağa kaldıramıyoruz. Etki alanı oluşturamıyoruz. Adamların başkanı uyuşturucudan gözaltına alındı.öyle bir tepki oluşturdular ki sosyal medya ayağı ile etki alanı oluşturdular. Sosyal medya çöp evet ama bazı durumlarda kamu kurumları üzerinde etki alanı oluşturuluyor sosyal medya ile.
Onlar organize bir şekilde yapılıyor. Taraftar kendi halinde öyle gündem oluşturamaz

Okan Hoca için 1.5 ay
Erden Timur için 2 yıl önce

Yapılması gereken açıklamadık geç yapıldı seçime 3.5 ay kala taraftar desteğini tamamen kaybettiği ve kongre de oy atacakların da bir çoğunu kaybettiği için.

Samimi iseniz gider dava açıp boykot çağrısı yaparsınız. Savunma büyün hatlarıyla yapılır.

Açıklama sadece bakın ben de dedim demek için yapılabilir. Ama bizim ihtiyacımız olan kenetlenmiş tek yumruk camia sizinle mümkün değil.

Siz o treni 2 yıl önce ilk fedayı verdiğiniz de kaçırdınız, köprüden önce son çıkışı da Erden Timur’u ikinci kez satıp, Bu olayın yaşandığı gün Okan hoca ve Erden Timur’a sahip çıkamadığınız gün.

Şampiyon olacaksak bu embesil herifin bizi kenetlemesi sayesinde olacak bu kez, umarım ligde eksik olan hırsı görebiliriz biraz.

Dün ilk yarıda takım bok gibi de olsa hocayı çok hareketli ve oyunun içinde görmüştüm, hatta ne alaka ulan sokuk k.gümrükle oynuyoruz demiştim sebebi buymuş demek ki

Arsız namussuz herifin teki cidden bu koç.Madem delikanlısın bu kadar , kabullenemiyorsun bazı şeyleri o zaman anani kurtaraydin ya

Açıklama mükemmel olmuş. Baba Koç'un daha fazla dikkatini çekmek ve bu işe el atmasını sağlamak için KOÇ markalarına boykot çağrısı yapabilirdik.

Açık açık Ali Koç’un safındayım de git. Hiç bu bahanelere sığınma.. yönetim yapar yada yapmaz, taraftarı bu bağlamalı..
Saçmalama yav, okuduğunu anlamıyorsun herhalde. Geç gelen adalet adalet değildir. Yıllardır ses çıkarmadı yönetim Erden timuru yediler.
Yönetim buna dava açıp koçu boykot etsin samimiyetlerine inanalım

Geri
Üst Alt