Adnan Korkut
Taçsız Kral
Önce savcılığa şikayet etsinler. Suç buBiz kulüp olarak neden koç boykotu yapmıyoruz mesela? Kulüp neden buna girişmiyor. Yeterse tepki açıklamadan öteye gitmeli. Milyonlarca taraftarı olan kulübüz
Önce savcılığa şikayet etsinler. Suç buBiz kulüp olarak neden koç boykotu yapmıyoruz mesela? Kulüp neden buna girişmiyor. Yeterse tepki açıklamadan öteye gitmeli. Milyonlarca taraftarı olan kulübüz
Önce savcılığa şikayet edip sosyal medyadan açıklasın yönetimBugün açıklamanın zamanını içeriğini dozunu eleştirme (eleştiriler haklı da olsa) zamanı değil. Yek vücûd bu patolojik vakıaya karşı durulmalı. Gerekirse pandemi ilan edilmeli..
Ödlerini kopuyor belli kiÖnce savcılığa şikayet etsinler. Suç bu
Onlar organize bir şekilde yapılıyor. Taraftar kendi halinde öyle gündem oluşturamazYönetim geç kaldı bu açıklama ile. Erdem başkanı da tehdit etti bu şahıs. Yönetim dışında gs camiası ve taraftarıda bu konuda çok pasif. Gerekli şekilde ortalığı ayağa kaldıramıyoruz. Etki alanı oluşturamıyoruz. Adamların başkanı uyuşturucudan gözaltına alındı.öyle bir tepki oluşturdular ki sosyal medya ayağı ile etki alanı oluşturdular. Sosyal medya çöp evet ama bazı durumlarda kamu kurumları üzerinde etki alanı oluşturuluyor sosyal medya ile.
Bu açıklamayı nasıl yaptılar şaştım.Ödlerini kopuyor belli ki
Açık açık Ali Koç’un safındayım de git. Hiç bu bahanelere sığınma.. yönetim yapar yada yapmaz, taraftarı bu bağlamalı..Önce savcılığa şikayet edip sosyal medyadan açıklasın yönetim
Saçmalama yav, okuduğunu anlamıyorsun herhalde. Geç gelen adalet adalet değildir. Yıllardır ses çıkarmadı yönetim Erden timuru yediler.Açık açık Ali Koç’un safındayım de git. Hiç bu bahanelere sığınma.. yönetim yapar yada yapmaz, taraftarı bu bağlamalı..