GSC Haber Patolojik Vaka Hakkında Açıklama

işte koç gücü bu. Koca Galatasaray taraftarı bile malum zattan korkuyor ve sesini çıkaramıyor. Diyecek fazla birşey yok. Bu da sizin utancınız olsun ey korkaklar. Bahaneler üretip koça arka çıkanlar… yuh olsun…

Ali Koç bunları yine yener. Ali Koç'a hiçbir şey olmaz ama GS yönetiminde bu açıklamanın yapılmasını şu istedi gibi bi günah keçisi bulup harcarlar

Okan hocanın tehdit edilmesi de basit gelmesin. O şahıs Erden başkanı tehdit edip başkanlığı elden gittikten sonra o tehditi uygulamaya geçirdi. Ailesinin gücü, siyasi ve yargıdaki ilişkileri alenen ortada zaten. Erden başkanın da durumu ortada. Şimdi Okan hocanın bu tehditten etkilenmemiş olması mümkün mü? Önünde Erden başkan örneği varken

Saçmalama yav, okuduğunu anlamıyorsun herhalde. Geç gelen adalet adalet değildir. Yıllardır ses çıkarmadı yönetim Erden timuru yediler
geç de olsa adalet yerini bulmalı ve de gelmeli. Ayrıca olay Erden beye yapılan adaletsizlik değil; Galatasaray’a saldırı var ve devam ediyor, bu durumda savunmak gerek, bahane üretmek değil. Erden Timur’a yapılan haksızlığa ses çıkarılmadıysa bugün de çıkılmaması mı adalet? Erdem’e haksızlık edildi Okan’a damı edilsin? Bu bahanelerle koçu savunduğunuzun farkında bile değilsiniz. (Üzerine alınma renksaş, genel anlamda mantığı izaha çalışıyorum)

IMG_9196.webp

geç de olsa adalet yerini bulmalı ve de gelmeli. Ayrıca olay Erden beye yapılan adaletsizlik değil; Galatasaray’a saldırı var ve devam ediyor, bu durumda savunmak gerek, bahane üretmek değil. Erden Timur’a yapılan haksızlığa ses çıkarılmadıysa bugün de çıkılmaması mı adalet? Erdem’e haksızlık edildi Okan’a damı edilsin? Bu bahanelerle koçu savunduğunuzun farkında bile değilsiniz.
Sen okuduğunu anlamıyorsun. Biz açıklamaya karşı çıkmıyoruz söz değil eylem istiyoruz, mücadele istiyoruz. Savcılığa şikayet edeceksin, koç boykot edeceksin. Sadece geç gelen bir açıklamayla olmaz bu iş

Sen okuduğunu anlamıyorsun. Biz açıklamaya karşı çıkmıyoruz söz değil eylem istiyoruz, mücadele istiyoruz. Savcılığa şikayet edeceksin, koç boykot edeceksin. Sadece geç gelen bir açıklamayla olmaz bu iş
Renkdaş üzerine alma, o iletiyi düzelttim. O düşüncenin gittiği yeri açıklama çalıştım..

Renkdaş üzerine alma, o iletiyi düzelttim. O düşüncenin gittiği yeri açıklama çalıştım..
Gs'nin en değerli isimlerinden erden timuru tehdit etti, bu yönetim arkasında duramadı. Hapse atıldı bu yönetim arkasında duramadı. İş buraya kadar geldi işte. Yıllardır gs'ye ne iftiralar ne tehditler yapıldı bir kez bile savcılığa şikayet etmediler. Biz şimdi bu yönetimi nasıl samimi bulalım. Açıklama güzel ama YETMEZ

Okan hocanın tehdit edilmesi de basit gelmesin. O şahıs Erden başkanı tehdit edip başkanlığı elden gittikten sonra o tehditi uygulamaya geçirdi. Ailesinin gücü, siyasi ve yargıdaki ilişkileri alenen ortada zaten. Erden başkanın da durumu ortada. Şimdi Okan hocanın bu tehditten etkilenmemiş olması mümkün mü? Önünde Erden başkan örneği varken
Ve neden tehdit edildi/ediliyor Okan Buruk? Kimin için. Cevabı canımızı acıtmıyorsa sorun var tarafgirliğimizde demek..

Yasal işlemlerin başlatıldığına ilişkin gerekli başvuruların yapıldığına ilişkin haberleri de okumak istiyoruz artık.

Yasal işlemlerin başlatıldığına ilişkin gerekli başvuruların yapıldığına ilişkin haberleri de okumak istiyoruz artık.
Bizim yönetim bu adamdan yıllardır hep korktu, bu sert açıklama beni çok şaşırttı açıkçası. Devamı gelmezse ultraslan yönetime ultimatom yapmalı

Onlar organize bir şekilde yapılıyor. Taraftar kendi halinde öyle gündem oluşturamaz
UltrAslan bunu organize edebilir bence. Ama şu da var bazı olaylarda organik olarak sosyal medya tepkileri oluşabiliyor. Kitlesel bir tepki oluşabiliyor. Kabul edelim bizim camia ve taraftar bu konuda pasif. Hem Erden başkana yapılanlar hem Okan hocaya yapılan tehditte camia ve taraftarın konsolide şekilde çok büyük bir tepki vermesi gerekirdi. Böyle etki alanı oluşturabiliyorsun. Bu etki alanı ile belkide devletin bazı kurumlarını mecbur aksiyona zorlayabilirsin.

Gs'nin en değerli isimlerinden erden timuru tehdit etti, bu yönetim arkasında duramadı. Hapse atıldı bu yönetim arkasında duramadı. İş buraya kadar geldi işte. Yıllardır gs'ye ne iftiralar ne tehditler yapıldı bir kez bile savcılığa şikayet etmediler. Biz şimdi bu yönetimi nasıl samimi bulalım. Açıklama güzel ama YETMEZ
Bu hesaplaşmayı içimizde yapalım ki %100 doğru bir eleştiri ama bugün değil çünkü zamanı ve sırası değil. Bugün yek vücut olmalıyız. Böylece hem ET Başkan hem de OB için yapılması gereken bu. Sonra hesabı sorulur elbette ET’a sırt çevirmenin hesabı.

UltrAslan bunu organize edebilir bence. Ama şu da var bazı olaylarda organik olarak sosyal medya tepkileri oluşabiliyor. Kitlesel bir tepki oluşabiliyor. Kabul edelim bizim camia ve taraftar bu konuda pasif. Hem Erden başkana yapılanlar hem Okan hocaya yapılan tehditte camia ve taraftarın konsolide şekilde çok büyük bir tepki vermesi gerekirdi. Böyle etki alanı oluşturabiliyorsun. Bu etki alanı ile belkide devletin bazı kurumlarını mecbur aksiyona zorlayabilirsin.
Onlarınki organik değil. Medya ve sosyal medya trolleriyle kaynıyor. O yüzden istedikleri şeyi gündem yapıyorlar

Bu hesaplaşmayı içimizde yapalım ki %100 doğru bir eleştiri ama bugün değil çünkü zamanı ve sırası değil. Bugün yek vücut olmalıyız. Böylece hem ET Başkan hem de OB için yapılması gereken bu. Sonra hesabı sorulur elbette ET’a sırt çevirmenin hesabı.
Tamam işte samimilerse savcılığa şikayet, boykot ve bu işin peşini bırakmasınlar inanalım. Gaz alma açıklaması olarak kalır sadece aksi durumda

Geri
Üst Alt