GSC Haber Patolojik Vaka Hakkında Açıklama

Bizim yönetim bu adamdan yıllardır hep korktu, bu sert açıklama beni çok şaşırttı açıkçası. Devamı gelmezse ultraslan yönetime ultimatom yapmalı
Korkulmayacak adam değil ki. Bu adam değil ama ailesi kuruluştan beri sermayenin anacıdır. Hiçbir hükümet bunlara karışamaz, bırakın onu bunu şunu. Bunun için Şemsi Efendinşn 6. Kuşak torunu Ilgaz Zorlunun yazdıklarını okumanızı öneririm.

Onlarınki organik değil. Medya ve sosyal medya trolleriyle kaynıyor. O yüzden istedikleri şeyi gündem yapıyorlar
Onların yaptığı zaten bir örgütsel durum.Ona itiraz etmiyorum. Bizde yalan yanlış algı yapalım demiyorum. Ama böyle durumlarda da gerekli aksiyonu en yüksek perdeden vermeliyiz diyorum. Yönetim zaten pasif ama camia ve taraftarda pek farklı değil.

Konu bile açılmamalıydı,kimse paylaşmamalıydı

Belki o zaman açıklama yapmanın gereksiz ve yetersiz olduğunu farkederlerdi

Korkulmayacak adam değil ki. Bu adam değil ama ailesi kuruluştan beri sermayenin anacıdır. Hiçbir hükümet bunlara karışamaz, bırakın onu bunu şunu. Bunun için Şemsi Efendinşn 6. Kuşak torunu Ilgaz Zorlunun yazdıklarını okumanızı öneririm.
Erden timur korkmadı işte. Korkuyorlarsa korkmayan birine görevi devretsinler

Onların yaptığı zaten bir örgütsel durum.Ona itiraz etmiyorum. Bizde yalan yanlış algı yapalım demiyorum. Ama böyle durumlarda da gerekli aksiyonu en yüksek perdeden vermeliyiz diyorum. Yönetim zaten pasif ama camia ve taraftarda pek farklı değil.
İşte onu bu mevcut sosyal medya ortamında yapabilmek için yönetim ve ultraslanın öncülük etmesi şart. Organik şekilde organize olamazsın

Erden timur korkmadı işte. Korkuyorlarsa korkmayan birine görevi devretsinler
Maalesef sindirdiler, korkmasa da. Herkesten cesur olmasını çıkarlarını yok saymasını bekleyemezsin. Ayrıca ET Galatasaray yönetimi değil siyaseti yedi. Erden bu yönetim ile başa çıkardı. Çünkü bu yönetim Erden sayesinde seçildi. Nihayetinde şu an Erdem bey içeride… Bu kadar güçlü biri. Zeki, Zengin ve uluslararası çapta saygınlığa sahip biri hemde hukukçu olmasına rağmen içerde..

Maalesef sindirdiler, korkmasa da. Herkesten cesur olmasını çıkarlarını yok saymasını bekleyemezsin. Ayrıca ET Galatasaray yönetimi değil siyaseti yedi. Erden bu yönetim ile başa çıkardı. Çünkü bu yönetim Erden sayesinde seçildi.
O adamla baş edecek kişi ticaretle uğraşmayan ve cesur biri olur ancak. O yüzden başkanlığa fatih terim gerek

O adamla baş edecek kişi ticaretle uğraşmayan ve cesur biri olur ancak. O yüzden başkanlığa fatih terim gerek
Aynı zamanda hem güçlü bir figür hemde güçlü ilişkileri olan biri olmalı, doğru: bu isim de Terim’dir. Mesela Ergin Ataman da var, hem çok cesur hemde akıllı. Ama Fatih hocadaki güçlü ilişkileri yoktur.

Yönetimin bu açıklamasından sonra somut adımlar bekliyoruz: bu adam hakkında soruşturma yapılması için şikayette bulunulduğuna dair haberleri bekliyoruz. Ayrıca adliye ve özellikle savcılık makamını da töhmet altında bırakmış ve bu makamları kullanarak insanları tehdit etmiştir. İşte ise asıl “yapı” budur ve bu hususlarda suç duyurusuna ilişkin haberleri bekliyoruz. Galatasaray yönetiminden tabii…

Çocukluğunda yaşadığı travmaları günümüze taşıyan ibaresi de olsaydı keşke açıklama da...

Laf olsun
Git şikayet et kardeşim
Ali Koç şu an başkan değil yönetici değil yani senin muhatabın değil.
Bugüne kadar haberiniz yok muydu yani? Dillendirilmese hiç sesiniz çıkmayacaktı, şimdi de bakın tepki veriyoruz diye açıklama yapıyorsunuz.

Boşuna açıklama yaptık, deyip iyice yayılsaydılar yönetimdekiler dimi?
Kulüp açıklamadan başka bi bok yapmıyo ki senelerdir,sende bunu konuşarak paylaşarak böyle devam etmelerine olanak sağlıyosun

Yapılması gereken;

-tehdit ettiği an karşı cevap vermek,seninde ağzın var
-suç duyurusu
-iyice kinlenmek,transferde hata yapmamak,takıma izin vermemek,çalışmak,çok çalışmak,başarılı olmak ve iyice kudurtmak

Açıklama yapıp geçmek değil,neyi çözdü açıklama şimdi,senin gazın alındı HEYTTTTT ÜLEYNNNNNNN ALİ KOÇAAA MEYDAN OKUNDUUUUUU dedin ve bitti

Aynı bundan önce yapılan 1 milyon tane açıklamada olduğu gibi

Laf olsun
Git şikayet et kardeşim
Ali Koç şu an başkan değil yönetici değil yani senin muhatabın değil.
Bugüne kadar haberiniz yok muydu yani? Dillendirilmese hiç sesiniz çıkmayacaktı, şimdi de bakın tepki veriyoruz diye açıklama yapıyorsunuz.
Galatasaray taraftarı, neden bu açıklamayı geç yaptın, demek yerine, bu açıklamanın takipçisi olmalı. Yönetim şikayet edemez, çünkü şikayet kişiye sıkı sıkıya bağlı bir hak ve ancak tehditle maruz kalan yapabilir; iş Okan Burukta. Basına düşmeden de yapmaları Okan Burukun oluru ile ancak olurdu ancak ne döndü bilmiyoruz. Ancak bugün bu açıklamanın arkasında durmalı ve ayrıca yönetimin bu açıklamanın gerekliliklerini yerine getirmesi için yönetimi zorlamalı… şikayet de buna tabidir, elbette. Okan burukta bizahmet şikayetçi oluversin çünkü bu iş artık onu aştı…

1769352686880.webp

Kulüp açıklamadan başka bi bok yapmıyo ki senelerdir,sende bunu konuşarak paylaşarak böyle devam etmelerine olanak sağlıyosun

Yapılması gereken;

-tehdit ettiği an karşı cevap vermek,seninde ağzın var
-suç duyurusu
-iyice kinlenmek,transferde hata yapmamak,takıma izin vermemek,çalışmak,çok çalışmak,başarılı olmak ve iyice kudurtmak

Açıklama yapıp geçmek değil,neyi çözdü açıklama şimdi,senin gazın alındı HEYTTTTT ÜLEYNNNNNNN ALİ KOÇAAA MEYDAN OKUNDUUUUUU dedin ve bitti

Aynı bundan önce yapılan 1 milyon tane açıklamada olduğu gibi
Hukuk bilmiyorsan böyle oluyor. Tehdit edilen yönetim değil, Okan Buruk. Şikayeti yönetim değil Okan yapmalı. Mağduru Okan olan bu eylemden kamuoyunun bilinmesini istememe durumunda yönetimin yapacağı bir şey yok. Yani Okan ile yönetim ne konuştu bilmiyoruz.
Ayrıca, üstüne düşeni yapmaması bugüne kadar, bundan sonra da yapmasın diyemeyiz.

ikincisi meydan okudu demiyoruz, 2 yıldır bu açıklamayı bekliyoruz. Geç de olsa yapılan bu açıklamanın arkasındayız ve aynı zamanda da açıklamanın takipçisiyiz, yani yönetim açıklamanın gerekliliğini yaptı mı yapıyor mu? Bunu da takip ediyoruz. Ayrıca mesela Galatasaray yönetimi değil, camiada sorun var. Bak İnan Kıraç kim ve Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanlığını 44 yıl kim yürüttü?
Erdeni bu yönetim mi götürdü?

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt