GSC Haber Patolojik Vaka Hakkında Açıklama

@MadridMedia_
💥Bebek Otel’de gerçekleşen Ali Koç ve Okan Buruk görüşmesinin fotoğrafı.

1769358056509.webp

mevzuya uzak kaldım, bu Okan hocayı bebek otelde tehdit etme mevzusu mu?

hiç ihtimal vermemiştim koca koca adamlar, hatta okuyunca sansürlü olarak"hadi lan oradan, işleri güçleri yok bununla mı uğraşacaklar" demiştim, harbiden uğraşmışlar demek ki. Vay arkadaş ülkenin milyarderinin uğraştığı şeye bak.

Son düzenleme:
Erden Timur'u suçsuz yere içeri attırdığını bizler biliyorduk ama kendisinin itiraf etmesi iyi olmuş. Sıra sana da gelecek diyerek hocamızı da tehdit etmiş.

hiç ihtimal vermemiştim koca koca adamlar, hatta okuyunca sansürlü olarak"hadi lan oradan, işleri güçleri yok bununla mı uğraşacaklar" demiştim, harbiden uğraşmışlar demek ki vay arkadaş ülkenin milyarderinin uğraştığı şeye bak.
Böyle düşündüysen malum kişiyi hiç anlamamışsın demektir renkdaş.

Klasik dursun ozbek rezilliği sırf başına düştü diye taraftara şirin gözükmek için açıklama yapmışlar. Ne şikayet var ne suç duyurusu var. Sahi twitter hesaplarını şikayet etmişlerdi savcılığa ne oldu o iş?

Ali Koç' un hasta ruhlu biri olduğu çok açık;

Deprem faciasında bir TV programı yapılmıştı hani. Dursun başkan, birlik-beraberlik-yardımlaşma mesajı verirken, tribünlerde yapılan ''...tam zamanı tam zamanı şimdiii'' tezahüratına atıfta bulunarak, 'işte tam zamanı' demek isterken, bu hırt, ''O tezahürat FB trbünlerine ait!'' çıkışını yaptığında Dursun Bey afallayıp ''Her tribünde söylenir'' diyerek geçiştirmeye çalışmıştı, ne desin adam? Sözünü tamamlarken ''Tam zamanı'' dediğinde, FB tribünlerine ait olduğunu yine kibirli bir ifadeyle tekrarlamıştı.

Sosyokültürel olarak bu seviyede birinin öyle bir ortamda güttüğü davaya inanamadım. Yahu o sıradan laf -kimden çıktığını kimse bilemez de- ilk olarak FB tribünlerinde söylenmiş olsa, patentini de FB kulübü almış olsa ne fark eder? 50 küsur bin insan hayatını kaybetmiş, yardım organizasyonu adına yapılan programda ettiğine bakın manyağın. Öyle de gergin bir ifadeyle söylüyor ki; karşısındaki hak ettiği gibi ters bir laf etse ortalığı birbirine katmaktan imtina etmeyecek! Rambo Okan olsa böyle davranmazdı herhalde...

Kesinlikle tedaviye ihtiyacı var, diyeceğim ama tedavi edilmiş hali bu belki de, kim bilir?..

Bir futbol kulübü bunu yapamaz yapmamalı da. Ancak taraftar yapar, yapmalıyız da.
Kulüp boykot yapmasa bile bu holdingin gs düşmanlığı için güç devşirilen bir yer olmasına engel olunması konusunda sert bir dille uyarılmalı. Ortakları bu adama dur desin

Kulüp boykot yapmasa bile bu holdingin gs düşmanlığı için güç devşirilen bir yer olmasına engel olunması konusunda sert bir dille uyarılmalı. Ortakları bu adama dur desin
Aslında o adam vardı, İnan Kıraç. Koçun halasının eşi.. o şu an devredışı olunca, bu iyice azıttı. Yani şirket üzerinde etkili insanlar aracılığı ile şirkete baskı yapılıyordur yine de. Her şey basın önünde cereyan etmez, etmemeli de.. ama boykot olmalı, taraftar nezdinde..

Erden Bey konusu muğlak kaldı aslında, belki ben kaçırmışımdır. Kendisi 'tehdit' ten suç duyurusunda bulunabilirdi, yapmadı. Yönetim Kurulunda konuşulmuştur, belki yine kendisi herhangi bir eylemde bulunulmasını istememiş olabilir. Aksi yönde bir bilgi var mı ki başkan ve yönetim suçlanıyor?

O adamla baş edecek kişi ticaretle uğraşmayan ve cesur biri olur ancak. O yüzden başkanlığa fatih terim gerek
Fatih Terim'in Yunanistan'a gitmesinde de dolaylı yoldan parmağı yok mu? Acun aracılığıyla, medyada seçil seçil dedirte dedirte

Gecikmiş ama yerinde bir açıklama. Gecikmesinin sebebi Okan’ın işi büyütmek istememesi olabilir. Medyaya düşünce bu açıklama şart olmuştur.

hiç ihtimal vermemiştim koca koca adamlar, hatta okuyunca sansürlü olarak"hadi lan oradan, işleri güçleri yok bununla mı uğraşacaklar" demiştim, harbiden uğraşmışlar demek ki. Vay arkadaş ülkenin milyarderinin uğraştığı şeye bak.
Bu patolojik şahıs hakkında sektörde konuşulanları bilsen bunu kesin yapmıştır derdin. Gerçekten patalojik.

Selamlaşıp kafa mı tokuşturmuş
Ahahahha

Sen kafa tokuştur sarıl öpüş biz de seni koruyalım :red:

Geri
Üst Alt