- 16 Haziran 2010
- 202.720
- 154.452
- 6.838
@MadridMedia_
Bebek Otel’de gerçekleşen Ali Koç ve Okan Buruk görüşmesinin fotoğrafı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evetmevzuya uzak kaldım, bu Okan hocayı bebek otelde tehdit etme mevzusu mu?
hiç ihtimal vermemiştim koca koca adamlar, hatta okuyunca sansürlü olarak"hadi lan oradan, işleri güçleri yok bununla mı uğraşacaklar" demiştim, harbiden uğraşmışlar demek ki. Vay arkadaş ülkenin milyarderinin uğraştığı şeye bak.
Böyle düşündüysen malum kişiyi hiç anlamamışsın demektir renkdaş.hiç ihtimal vermemiştim koca koca adamlar, hatta okuyunca sansürlü olarak"hadi lan oradan, işleri güçleri yok bununla mı uğraşacaklar" demiştim, harbiden uğraşmışlar demek ki vay arkadaş ülkenin milyarderinin uğraştığı şeye bak.
Yok bu kadar olacağını düşünmemiştimBöyle düşündüysen malum kişiyi hiç anlamamışsın demektir renkdaş.

Aynen bukadar. Saçmalıkları dağları aştıYok bu kadar olacağını düşünmemiştim![]()
Yaparsın yahu niye yapamayacaksin. Baskı altına alınır. Bunlar için herşey paradır. Azalmasına asla tahamul edemezlerya herifi boykot ile bir şey yapamazsın. Buna cesaret veren siyasilere oy ile bunu durdurursun
Bir futbol kulübü bunu yapamaz yapmamalı da. Ancak taraftar yapar, yapmalıyız da.Madem aile şirketini öne atarak bizle ugrasiyorsa, açık şekilde koç holding ve iştirakleri, onlarla iş tutan firmalari kapsayan boykot çağrısı yapsak daha iyi olurdu.
Kulüp boykot yapmasa bile bu holdingin gs düşmanlığı için güç devşirilen bir yer olmasına engel olunması konusunda sert bir dille uyarılmalı. Ortakları bu adama dur desinBir futbol kulübü bunu yapamaz yapmamalı da. Ancak taraftar yapar, yapmalıyız da.
Aslında o adam vardı, İnan Kıraç. Koçun halasının eşi.. o şu an devredışı olunca, bu iyice azıttı. Yani şirket üzerinde etkili insanlar aracılığı ile şirkete baskı yapılıyordur yine de. Her şey basın önünde cereyan etmez, etmemeli de.. ama boykot olmalı, taraftar nezdinde..Kulüp boykot yapmasa bile bu holdingin gs düşmanlığı için güç devşirilen bir yer olmasına engel olunması konusunda sert bir dille uyarılmalı. Ortakları bu adama dur desin
Fatih Terim'in Yunanistan'a gitmesinde de dolaylı yoldan parmağı yok mu? Acun aracılığıyla, medyada seçil seçil dedirte dedirteO adamla baş edecek kişi ticaretle uğraşmayan ve cesur biri olur ancak. O yüzden başkanlığa fatih terim gerek
Bu patolojik şahıs hakkında sektörde konuşulanları bilsen bunu kesin yapmıştır derdin. Gerçekten patalojik.hiç ihtimal vermemiştim koca koca adamlar, hatta okuyunca sansürlü olarak"hadi lan oradan, işleri güçleri yok bununla mı uğraşacaklar" demiştim, harbiden uğraşmışlar demek ki. Vay arkadaş ülkenin milyarderinin uğraştığı şeye bak.

Selamlaşıp kafa mı tokuşturmuş
Ahahahha
Sen kafa tokuştur sarıl öpüş biz de seni koruyalım