Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saygıdeğer Emre Akbaba ne yazık ki hasta ve Allah'tan şifalarını diliyorum.2 top sektirsin, 2li mucadelede Akbabayi sakatlasin ne bileyim. Onu da bizden beklemeyin ama
Orasını kaykay pisti yaptıkKadıköy uygun mudur renktaş, güzel kayıyoruz orda biliyosun![]()
Saygıdeğer Emre Akbaba ne yazık ki hasta ve Allah'tan şifalarını diliyorum.
Finans uzmanı misiniz sayın Can bey yoksa taraftar mı ?Hayirli olsun.
Ama bu topcularin maliyetlerinin artik bildirilmemesine acayip gicik oldum. Buna da kesin bi 2,5 Milyon vermisizdir.
3 yilligina 5,2 milyon euroHayirli olsun.
Ama bu topcularin maliyetlerinin artik bildirilmemesine acayip gicik oldum. Buna da kesin bi 2,5 Milyon vermisizdir.
Bu adam oynarsa sana sararım B.k gibi olursa hakkını veririm
4-1Aksam ki skor tahminin?
Hollandali PSV Hollandali bir oyuncu açıkladığımız günde bizleri dumur etmez umarım
en başından beri karşıyım buna inşallah yanılırımBu adam oynarsa sana sararım B.k gibi olursa hakkını veririm
bu sene kliplerde cok kötüyüz. net bir gerileme var. bakalım gedson morutan nasıl olacak klipleri.Nasil klip lan bu. Adami sahada yurutmusler ve 2 saniye ekrana bak demisler.
Finans uzmanı misiniz sayın Can bey yoksa taraftar mı ?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hayirli olsun.