pattaya

Türk lokantası yok mu orada? Olmasa da napalım ahtapot, salyangoz falan yiyeceğiz artık :d
Lan yurtdışına gidiyorsun.. farklı yemekler mutfaklar deneyin biraz.

"Türk lokantası yok mu..." Bu mu vizyon, bu mu modern yaşam tarzı BU MU YANİ!!!!
Küfür ettirme şimdi bana ey Yasin!!!

Böyle kafa ile tabiki de yurtdışına zorlanıyor bizim genç türk oyuncular...

Lan yurtdışına gidiyorsun.. farklı yemekler mutfaklar deneyin biraz.

"Türk lokantası yok mu..." Bu mu vizyon, bu mu modern yaşam tarzı BU MU YANİ!!!!
Küfür ettirme şimdi bana ey Yasin!!!
Ahbap şimdi farklı yemek yiyelim yemesine de, köpek falan mı yiyeceğiz biraz üstüruplu menüler lazım.

Türk lokantası yok mu orada? Olmasa da napalım ahtapot, salyangoz falan yiyeceğiz artık :d
2000'de Japonya; 2002'de Singapur, Hong Kong, Makao yapmıştık hiç gitmedim taylanda ama daha beterdir daha iyi değildir ne diye çinhindine gideceksin ki mis gibi slav toprakları dururken o kadar yazdık ettik diğer başlıkta had bildiriyordum görmemişim :)

Korumasız maca cikmayin
Kastettiğin seni aidsten korur mal gibi değişik işlere kalkışmazsan ama dokunarak bile tayland gibi bir yerde çok rahatlıkla bir sürü hastalık kaparsın ben diyeyim hepatit b sen de hpv hiçbir şey olmasa bile kafan kadar siğille memlekete döner doktor bu ne dersin... Millet batıya akın ediyor çinhindinden eğer dışkılı, eşcinsellik içeren, reşit olmayan köleler v.s. uçuk kaçık fanteziler, sapıklıklar yoksa gitmenin de bir manası yok elin amerikalısı, ingilizi, almanı cinsellik için değil sapıklık için gidiyor taylanda allah ıslah etsin...

Harbiye'de, Taksim'de, Cihangir'de dilinden anliyacaklar var. Ayrica kosede patates kizartmali tavuk doner de satiliyor. Yani hic bir yonden ac kalmazsin.

2000'de Japonya; 2002'de Singapur, Hong Kong, Makao yapmıştık hiç gitmedim taylanda ama daha beterdir daha iyi değildir ne diye çinhindine gideceksin ki mis gibi slav toprakları dururken o kadar yazdık ettik diğer başlıkta had bildiriyordum görmemişim :)
abiler turing

İsmail reisin dediği gibi sexuality için gidilecek en doğru adres slav torpağları

Geri
Üst Alt