Paul Pogba, Manchester United'a Yakın!

Guardian: "Juve 127.5 milyon euroyu reddetti, Man United Pogba'dan vazgeçmiyor: Yeni teklif 134.35 milyon!"

Ya tamam iyi de bu Adam bu parayı alacak ne yaptı. Ya benim gözde mi sorun var yemin ediyorum yeri geliyor ya bu adam o kadar da iyi değil diyorum ama adamlar 120 veriyor . Tamam 20 eder ama 120 nedir , abi siz batın asıl ya. Biz ontivero aldık 2'ye hala konuşuluyor Ada'mlar 130 veriyor şaka gibi. Gelirleri çokmuş, bizene arkadaş. Bu fair Play'de çok adaletsizlik var .

Sent from my iPhone using Tapatalk

çıldırmış olmalılar. 134m euro'ya bitecek sanırım bu iş..

tabi ingiltere futbolun nba'si gibi oldu. adamlar para basıyor..

Çıldırmış bunlar.

{taptap}

Piyasanın iyice şeyini çıkardılar.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Çıkar da gölgesinde rakı içelim, bu para nedir

Bale'ye balon diyorduk. Çünkü 100M'luk performans sergilemesi çok çok zor. Bu her oyuncu için geçerli. Parasının altında ezildi resmen. Oysa ülkesini bu sene tek başına taşıdı. Real'de ise Ronaldo'nun arkasında kaldı. Yoksa gene oldukça iyi bir performans sergiledi. Balon lafını abarttık bence.

Pogba'ya artık balon filan denmez o zaman. 120M nedir lan? Tamam çok iyi oyuncu da 120M nedir? Ne yaptı bu adam şimdiye kadar? Hadi Bale Horozlarda iken tek başına taşımıştı takımı tıpkı Galler'deki gibi.

Bale de 100M etmez ama Pogba 120 hiç etmez.

Pogba 120-130 ediyorsa Bale'yi eleştirmeye hiç hakkımız yokmuş. Normal geliyor Bale'nin ücreti Pogba ile kıyaslanınca.

Son düzenleme:
Bukadar etmez pogba yani. Piyasaya göre maximum 50 milyon eder etmez belki.

Pogba 130 ediyorsa messi 170, ronaldo da 220 m euro eder.

Paul Pogba, €120M'a Manchester United'da (L'equipe)

Menajer Mino Raiola bu transferden €24M alacak

Geri
Üst Alt