Pazar İddaa Kuponları

Cevap: Pazar İddaa Kuponları

Porto-Feirense-h1

Galatasaray-Beşiktaş-h1

Vallecano-R.Madrid-h2

Toplam:7.35

50 TL basmayı düşünüyorum.Ne dersiniz?

onu ben de bilmiyorum olm, çok istemsiz yazıyorum onu ve her defasında öyle yazıyorum.

İtalya liginde handikap olan maç zor bulunur hele ki deplasmanda çok nadir oluyor tutmaz o kupon

Roma handikap yapamaz impossible. İlla deneyecekseniz Cagliari'ye deneyin H1.

harbi iyi para veriyo. :eek:

dilersen manu maçına handikap 0 da oynayabilirsin roma yerine.

Roma'ya hiç güvenesim yok niyeyse lea

hadi ordan hırt. risk almazsan kazanamazsın.

İtalya liginde handikap olan maç zor bulunur hele ki deplasmanda çok nadir oluyor tutmaz o kupon

sen takip ettiğine emin misin italya ligini? son 5 haftadaki maçların sonuçlarına bak bi istersen.

3 haftadir ugursuzluk var uzerimde.tutturamiyorum, seriyi bozarim bugun.en azindan haftalik bira parami cikaririm :D

Bilemiyorum çok parası olan denesin:D Gerçi bende yarın Lazio- Galatasaraya handikap yapıcam 3.takımı düşünüyorum. 2 misli falan yaparım ama para yok:D

olm benim de yok, bugün dünya kadar maçı kaçırdım, başka bi konuda yazdım gördün. gazeteye işaretleyip oynamadım, yarının maçlarına bi kupon yapmıştım cuma günü, hesabımda bi 3 lira kaldı, ona da böyle bir risk alıyorum, bugün kaçırdıklarım sinirlendirdi beni.:D

Bilgilere gel :D

Lazio, ligde Fiorentina ile oynadığı son 5 maçı da kaybetmedi.

- Fiorentina, ligde Lazio ile oynadığı son 14 maçta da 1'den fazla gol atamadı.

- Fiorentina, ligde Lazio ile deplasmanda oynadığı 11 maçta toplam 4 gol atabildi.

- Lazio, ligde evinde oynadığı son 6 maçı da kaybetmedi.

bu arada roma handikap dediğime bakmayın lan, parası olan yazsın onu.:D benim mesela param yok, oynamıyorum, her ne kadar oranı fevkalade olsa da.

Geri
Üst Alt