Pazar İddaa Kuponları

Cevap: Pazar İddaa Kuponları

ulan çağlar aklımı karıştırdın :D Stoke'u çıkarıp Sakaryayı mı yazsam napsam bilemedim :D

1/1 ?

Bi de antep rahat takım hedefi yok, Sakarya'nın kalması için böyle maçları kazanması gerek. Bir de yeni teknik direktör motivasyonu var.

@Sertac olm Roma bi kac defa beni pis yatırdı, kılım o heriflere :D

417275_10150624511824456_624324455_8946783_1808636076_n.jpg

geçen hafta fener'in arkadaşa yaptığı kansızlık.

30ufp.jpg

yatırdım böyle, hadi hayırlısı.

Stoke'u sil gitsin kanka ya tutmayacağı belli bence bu maçta patlamazlar. Napoli- İnter'e H1 yap sen onu valla daha mantıklı. İnter geberik durumda şu an.

Burak Norwich- Manu'ya 0 veya Gençler- Sivas'a 0 deneyebilirsin.

Stoke'u sil gitsin kanka ya tutmayacağı belli bence bu maçta patlamazlar. Napoli- İnter'e H1 yap sen onu valla daha mantıklı. İnter geberik durumda şu an.

Burak Norwich- Manu'ya 0 veya Gençler- Sivas'a 0 deneyebilirsin.
yatırdım valla, geçti artık. olursa olur panpa, maksat farklılık olsun. yedekte bi kuponum daha var, gelmezse de canımız sağolsun.

Bugün Birmingham, Sassoulo, Newcastle, West Ham falan fena yatırdı milleti bilyoner hesabındaki para bitti 3 farklı kupon yatırdı bu takımlar :(

7+ arayan varsa barca maçı olabilir.

Bi de antep rahat takım hedefi yok, Sakarya'nın kalması için böyle maçları kazanması gerek. Bir de yeni teknik direktör motivasyonu var.

@Sertac olm Roma bi kac defa beni pis yatırdı, kılım o heriflere :D

aynı nefret bende genoa ve a. madrid'e karşı var. genoa da son 3 haftada kazandı bu nefreti ama atalanta da çok b.ktan takım olm, normal maç sonucu oranları bile beni şaşırttı.

Bilyonerde ''En İyiler'' kısmına baksana. Millet şaşırmış. 960 TL basan var :SS:

Su mantigada hayranim.

X takim 4 mactir kaybediyor, artik patlama zamani geldi?

Mantik olarak formsuz olabilir, ama artik patlama zamni geldi kanka. Bas.

Su mantigada hayranim.

X takim 4 mactir kaybediyor, artik patlama zamani geldi?

Mantik olarak formsuz olabilir, ama artik patlama zamni geldi kanka. Bas.

şans işi hep

13-15 maç üst üste kazanıp ( lig + kupa falan dahil ) da benim oynadığım hafta puan kaybeden takımlar oldu :D

tayfun, swensea taraftar grubu başkanı mısın? relax.

Acaba yabancı ülkelerde bizim lige oynayanlarda diyormudur ankaragücü 28 haftadır kaybediyor artık patlama zamanı geldi diye la :D

aynı mantıkla bakarsak Celtic 17 haftadır üst üste kazanıyor artık puan kaybetme zamanı gelmeli :)

Geri
Üst Alt