PC, PS5, Xbox Oyun Önerileri/Tavsiyeleri

capsule_616x353.jpg

baştan uyarı: başlarsanız, bırakmanız mümkün değildir
mükemmel bir kurgu, harika bir voice acting
bizden söylemesi

10/10 bir oyun daha

fevkalade bir bulguyu daha paylaşmak sûretiyla gsc gamerlarına hizmetimize devam etmekteyiz

#müazzamın ötesinde zevkli bir oyun

header.jpg

30 papel ama fevkalade bir yapım
giant squid yani abzu ve pathless'ın developerından, dolayısıynan kötü olması zaten düşünülemez idi

capsule_616x353.jpg

baştan uyarı: başlarsanız, bırakmanız mümkün değildir
mükemmel bir kurgu, harika bir voice acting
bizden söylemesi

10/10 bir oyun daha

Bu oyunun en iyi narrative'e aday olmaması düpedüz orul orul'luktur

Expedition 33'ü daha yeni bitirdim, iyi hoş ama Dispatch kadar iyi bir hikaye anlatımı vs bu sene başka bir oyunda olmadı. Belki Death Stranding 2. Ama kalkıp bu ödülü Expedition 33'e verirlerse tamamen eyyamdır bu.

Expedition 33'ü yeni bitirdim.

Oyunun aşağı yukarı 2/3'ünü bitirene kadar benim için şaheser kıvamındayken final düzlüğünde şaheserlikten "çok iyi oyun"a düştü. Spoiler vermeden şöyle anlatacağım sebebini;

Bi söylem vardır hikaye anlatıcılığı & yazarlık için; bir yazarın seviyesini anlamak istiyorsanız, eğer yazdığı hikayenin sadece girişi iyiyse çıraktır, gelişmesi de iyiyse kalfadır, finali de iyi ise ustadır.

Oyunun final sagasına geldiğimizde oyun boyunca bağ kurduğumuz karakterler, ana görevimiz, motivasyonumuzun başka bir yöne kayrılması beni oyundan çok düşürdü. Yazarların muhtemelen ya oyunu uzatmak için ya da hikayenin lore'unun büyüsüne kapılmalarından ve bunu da anlatmalıyız demesinden kaynaklı. Ama keşke böyle bitmeseydi.

bi oyunu taşak geçmek/zaman geçirmek için açarsınız 5 dk oynayam uber gelmeden diye
ve sonra tüm gündelik hengame içinde siz farketmeden aklınızda sadece bi an önce yalnız kalıp o oyunu oynama arzusu oluşmuştur
işte onlardan biri

Geri
Üst Alt