Peki Bu da Reddedilir İse Ne yapacaksınız ?

Ntv sporun haberine göre itirazları "Ülke içinde ki karşılaşmalara cas müdahale edemez" argümanına dayandırılmış. Şaka gibi. Şike yaptıkta size noluyor cezamızı siz mi vereceksiniz demek resmen. En son itiraz ettiklerinde cezalarına +1 yıl eklenmişti. Bakalım bu sefer nasıl bir rezillik izleyecez.

adam zaten ne diyor: " Şike yaptıysam Fener için yaptım"

işte bu başvuruların anlamıda: " Yaptıysam kime ne. neden karışıyonuz"

Olmaz saçmalık. Peki hadi oldu diyelim yürütmeyi durdurdu. Gruplara katıldılar. federel mahkeme onları haksız buldu.

Ne olacak; biz ön eleme oynamış olacaz, bjk avrupa ligine gidecek. Bizim ve diğer takımların giden 1 senesini kim karşılayacak ?

En iyi ihtimal durdursa dahi cl ön eleme maçları oynanmadan karar verilecek.

Yürütme durdurulduğu an üst mahkeme bozar kararı ve FiFa müdahil olur. yani dediğin gibi öyle bir şey olmaz.

Ya gidemezler o ayrı da UEFA ve CAS'a fena gider yaptılar ve tüm Avrupa medyasına şikeci bir kulüp olduklarını tekrar servis ettiler. Özetle; Aziz yine sıvadı.

Mahkeme yargılayamaz. Neden ? Yetkisi yok, o tarihte şike suç değilmiş!

UEFA ceza veremez. Neden ? Yetkisi yok, ülkelerin içişlerine karışamazmış !

CAS ceza veremez. Neden ? Yetkisi yok, aynı şekilde o da ülke futboluna karışamazmış.

Ama ne hikmetse Fenerin şike yapma yetkiside hakkıda var.

Ondan sonra " Ülke futboluymuş"..." Adaletmiş"... "Fener yakacakmış"

La bi yürü git.

Şimdiden söylüyorum Federal Mahkeme yürütmeyi durdurabilir. Bütün basın zafer manşetleri atacak burdaki bazı ergen arkadaşlar gördünüz mü kazandılar diyecek. Ama bu olması gerek bir durumdur. Yürütme durdurulur bir kaç gün içinde dava sonuçlanır. Yani yürütmeyi durdurmak kazandıkları ya da haklı oldukları anlamına gelmiyor.

Yürütmeyi durdurma haberleri önceden yayılır tabi. Ntvspor başta olmak üzere. Böylelikle Borsadan gerekli işlemler tekrar yapılır. Daha önce yapıldığı gibi. Fenerbahçenin artık düşmek dışında ikinci bir şansı yok. Belki araya birileri girerse -20-30 puanla başlarlar. Bu bile rezilliktir.

Yürütmeyi durdurma haberleri önceden yayılır tabi. Ntvspor başta olmak üzere. Böylelikle Borsadan gerekli işlemler tekrar yapılır. Daha önce yapıldığı gibi. Fenerbahçenin artık düşmek dışında ikinci bir şansı yok. Belki araya birileri girerse -20-30 puanla başlarlar. Bu bile rezilliktir.

ben de düşeceklerini düşünüyorum ama şu diego olayı kafamı karıştırıyor diego neden küme düşecek takıma gelsin:allaalla6vr:

ben de düşeceklerini düşünüyorum ama şu diego olayı kafamı karıştırıyor diego neden küme düşecek takıma gelsin:allaalla6vr:

Sözleşmeyi görmek lazım. Kuvvetle muhtemel küme düşme durumunda serbest kalır maddesi falan vardır. Diego paraya geliyor. Fenerden başka o ücretleri verecek takım yok.

Bruno alves ve stoch ne icin gelmisti? Menejerlere saglam para kakaladinmi futbolcusuna yalan bilgilerle kandirir. Diegonunda menejerini cebini doldurursalar tabiki diegoya git fenere bisey olmaz der.

Yahu olayın içinde olmalarına rağmen pek muhterem forumdaşlarımızın %80'i bile konu kapandı derken Allah'ın Diego'sunun çok da umrundaydı.

Emin misin sitede bugünün tarihi var hatta şu an sayfada var.

bu site eğer haber ile ilgili güncel video yok ise genelde haberin içindekilerle ilgili habere eski videoları koyuyor yada hiç koymuyor.örnek ronaldo ile ilgili bir haber ise güncel videosu yıksa ronaldonun eski videolarından birini koyar

Seytanin aklina getirmis gibi olmamayim ama buyuk ihtimal aziz icin yeni yasa pesindeler yasi ilerlemis ve sagligi kotu durumda olanlara ve cinayet gibi vs buyuk suclar islememis kisilere ev hapsi veya kismi af gibi yasa cikabilir aziz bundan faydalandiktan sonrada yasayi kaldirirlar.

Bir diğer traji-komik durum ise;

Hem ülke içi işlere katılamaz vs diyeceksin hem de gidip İSVİÇRE federal Mahkemekesine başvuracaksın....

Mahkemeye,Yargıtaya,UEFA'ya,CAS'a itibar etmiyorsun hatta tanımıyorsun ama İSVİÇRE mahkemesinden medet umuyorsun.

Peki bunlardan biri senin lehine karar verseydi o zaman da " Ben onu tanımıyorum" diyecekmiydin.

Bakın temyiz ortada en az 1 lehte durum varsa mantıklıdır. Yani bütün yollar aleyhine sonuçlanmışken senin hala başvuracak yer aramanın anlamı;

"Herşey orataya çıktı. Ceza kaçınılmaz. Azıcık geciktirelim. " dir en fazla...

Ayrıca bunların akıl hocasının ,Rehberinin,yol gösTericisinin kim olduğunu söylEmeme de gerek yok sanırım.

Orayada gidip Galatasaray Sturm Graz maçını izler...

Gesendet von meinem HTC One mit Tapatalk

Jüpiter de bir mahkemeye giderler belki orada duymayan birileri vardır yaptıkları şikeyi..umut işte

HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Allah razı olsun.. ttf nin bu işi yapacağı yoktu.. şimdi fifayı devreye soktular :)

Geri
Üst Alt