Pektemek, Kavlak ve Pehlivan bitti iddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Pektemek, Kavlak ve Pehlivan bitti iddiası!

Çok iyi bir forvetten kastın Huntelaar gibi adamlarsa haklısın. Öyle birini alalım diyecek son kişi de ben olurum, tek forvet oynamaya devame edceksek bu fuzuli masraf olur sadece. Ama Batdal'dan ümitli değilim, sezon sonu başka bir takıma kiralanır gibi geliyor. Pektemek de öyle beklentileri karşılayacak bir isim değil. Bence bir tane de yabancı olmalı yedek forvette. Bunun dediğim gibi çok pahalı bir isim olmasına gerek yok. Rosenberg demişti biri örneğin, çok iyi olurdu mesela. Ya da yerli olacaksa illa Halil Altıntop da iyi olurdu.

rosenberg hic izlemedim ama barosla ayni tipte diyorlar aslinda bize barosun tipinde bir forvet ileride baski kuracak pres ypacak biri bu rosenberg mi bilmem ama oyle biri alinmali ve halilde alinmali pektemek alinmiyacaksa hatta ikiside gelsin baros rosenberg halil pektemek batdal rosenberg barosun alternatifi halil hem forvet arkasi hemde kanatlar oynayabiliyo pektemek sol acik forvet oynayabiliyo batdal ise bende ondan pek umitli degilim

Bahsi geçen bu üçlü rotasyon babında çok faydalı olacaktır.Takımın yükünü hafifleteceklerdir.Şahsen çok maliyetli olmamakla berraber çok istiyorum böyle elemanların kadroda bulunmasını.

Yatmis transfer Scoutgs'e gore.

"Arkadaşlar bir kaç kez açıkladık ama bu başlık çok sık güncellendiği için sanırım arada kaçırıyorusunuz.

Yaklaşık 10 gün evvel, Veli Kavlak ve Yasin Pehlivan ile anlaşıldığı bilgisi bize verilen.

Sonra klüplerinde bazı pürüzler çıktı.

Veli Kavlak daha yakındı, Yasin olayı tamamıyla durmuştu.

Şimdi Veli'de bazı pürüzler varmış.

Yasin ve klübü ile ise bir görüşme yapılacak bu sıralar ve durum açıklık kazanacak.

Şahsi fikrim ;

Şuanda yabancı transferine bir yoğunlaşma var.

Gene biliyorum ki şu anda ismi geçen ve anlaşmamız çok yakın olduğu söylenen, Stoch ve Grella dışında da bazı oyuncular ve klüpleri ile yoğun görüşmeler var.

Bu yoğunlukta, Veli ve Yasin biraz nadasa yatırılmış gözüküyor.

Ama oyuncular gelmeye razı olduğu için heran herşey olabilir.

Yani olmazsa da olmaz yahu."

O kdar trasnferin, trabsfer dedikodusunun içinde gelemsini istediğim iki kişi vardı: Yasin ve Veli.

Bütün bu isimler arasında yata yata bu transferler yatacaksa diycek birşey bulamıyorum. :(

Gelsin şu ikisi.

Barıştan,Sarptan daha iyiler.

Yasin olmazsa Eskisehirspor'dan Alper'i alalim. 3-2'lik macta Besiktas'in orta sahasini tek basina bitirmisti.

Ne iddiaymış arkadaş bitiremedik bir türlü...

Yüzde yüz emin gibi konuşmamak lazım işte böyle durumlarda.

Türk basınında çıkan "Veli Kavlak, G.Saray’a gidiyor" haberlerine genç futbolcunun menajerinden yalanlama geldi.

Kurier gazetesine konuşan Thomas Bohm, "O burada Ümit Korkmaz ile birlikte. Viyana'da olmaktan çok mutlu. G.Saray ile herhangi bir temas olmadı. Çıkan haberlerin hepsi yalan" dedi.
.....

rosenberg hic izlemedim ama barosla ayni tipte diyorlar aslinda bize barosun tipinde bir forvet ileride baski kuracak pres ypacak biri bu rosenberg mi bilmem ama oyle biri alinmali ve halilde alinmali pektemek alinmiyacaksa hatta ikiside gelsin baros rosenberg halil pektemek batdal rosenberg barosun alternatifi halil hem forvet arkasi hemde kanatlar oynayabiliyo pektemek sol acik forvet oynayabiliyo batdal ise bende ondan pek umitli degilim

Rosenberg Baros'tan biraz farkli bir forvet, ama cok iyi kesme sutlari var:ka19:

Bu iki oyuncunu transferinde önemli bir sıkıntı var...Adnan Sezgin, Veli Kavlak’ın transfer edilmesini Haldun Üstünel’se Yasin Pehlivan’ın daha yararlı olacağı konusunda görüş ayrılığındalar...Şu anda bildiğim bu...

Fazıl ÜNVERDİ

Buda Haldun'un Sezginden futbolu daha iyi anladigini gosteriyor bence.

Ama ikisinide alalim

Bu iki oyuncunu transferinde önemli bir sıkıntı var...Adnan Sezgin, Veli Kavlak’ın transfer edilmesini Haldun Üstünel’se Yasin Pehlivan’ın daha yararlı olacağı konusunda görüş ayrılığındalar...Şu anda bildiğim bu...

Fazıl ÜNVERDİ

ikisini de alalım kimse kırılmasın.:D

bence bu haber eskidi... doğruluk payı olsaydı açıklardı yönetim... kilit vakti geldi gibi...

Bu iki oyuncunu transferinde önemli bir sıkıntı var...Adnan Sezgin, Veli Kavlak�n transfer edilmesini Haldun Üstünel�e Yasin Pehlivan�n daha yararlı olacağı konusunda görüş ayrılığındalar...Şu anda bildiğim bu...

Fazıl ÜNVERDİ

Buna neden Rijkaard-Neeskens ikilisi karar vermiyor da Adnan-Haldun ikilisi karar veriyor acaba?Onlar mı oynatacakmış takımı önümüzdeki sene?

Buna neden Rijkaard-Neeskens ikilisi karar vermiyor da Adnan-Haldun ikilisi karar veriyor acaba?Onlar mı oynatacakmış takımı önümüzdeki sene?

Herzamanki gibi zaten. Ben aslinda Rijkaard´i neden aldiklarini cözemedim. Sadece hava atmak icin mi acaba? Kararlari ona birakmiyorsan, cebinde 5 kurus paran yoksa, istedigi her oyuncuya pahali veya genc diyip burun kiviriyorsan, Rijkaard biraz lüks degilmi?

Ya bu Fazıl balon, yada Rijkaard kafasında Galatasarayı bitirmiş. Yöneticiler alacakları futbolcular arasında karar veremiyormuş. Eğer doğruysa bu haber bizi çok zor günler bekliyor.

Scoutgs'de dün Yasin'in askerlik probleminden bahsedilmişti :) Ve Scoutgs'de dün yazan herşey bugün Fossa 'da yer almış :D İlginç doğrusu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt