Öner Yıldız
Kırmızı Üye
- 6 Haziran 2009
- 948
- 0
- 1.306
Cevap: Pektemek, Kavlak ve Pehlivan bitti iddiası!
rosenberg hic izlemedim ama barosla ayni tipte diyorlar aslinda bize barosun tipinde bir forvet ileride baski kuracak pres ypacak biri bu rosenberg mi bilmem ama oyle biri alinmali ve halilde alinmali pektemek alinmiyacaksa hatta ikiside gelsin baros rosenberg halil pektemek batdal rosenberg barosun alternatifi halil hem forvet arkasi hemde kanatlar oynayabiliyo pektemek sol acik forvet oynayabiliyo batdal ise bende ondan pek umitli degilim
Çok iyi bir forvetten kastın Huntelaar gibi adamlarsa haklısın. Öyle birini alalım diyecek son kişi de ben olurum, tek forvet oynamaya devame edceksek bu fuzuli masraf olur sadece. Ama Batdal'dan ümitli değilim, sezon sonu başka bir takıma kiralanır gibi geliyor. Pektemek de öyle beklentileri karşılayacak bir isim değil. Bence bir tane de yabancı olmalı yedek forvette. Bunun dediğim gibi çok pahalı bir isim olmasına gerek yok. Rosenberg demişti biri örneğin, çok iyi olurdu mesela. Ya da yerli olacaksa illa Halil Altıntop da iyi olurdu.
rosenberg hic izlemedim ama barosla ayni tipte diyorlar aslinda bize barosun tipinde bir forvet ileride baski kuracak pres ypacak biri bu rosenberg mi bilmem ama oyle biri alinmali ve halilde alinmali pektemek alinmiyacaksa hatta ikiside gelsin baros rosenberg halil pektemek batdal rosenberg barosun alternatifi halil hem forvet arkasi hemde kanatlar oynayabiliyo pektemek sol acik forvet oynayabiliyo batdal ise bende ondan pek umitli degilim