Pendikspor Maçı İlk 11'imiz Belli Oldu

Dogro kadro. Hedef : Maci erkenden koparmak.

1713712871983.webp

Bende torreira Berkan 2 lisi oynasın isterdim
sevgili baris, bahsini ettigin merkez ikili baglaminda - gecen haftaki deplasman 11ine dair benzer yorum da bulunmustum .

ki, o mesajim guncelligini bugunku 11 baglaminda koruyor.

kanimca , kerem demirbay halen zayif halka 11de.

genele donersek :

pendik maci 11in de dikkatimi ceken
bi nokta dolayli gecen haftayi hatirladim ;
zor deplasman, formda bir ^alanya^ karsisina ,
ligi, rakibi ,hatta uyum vs baglaminda kendi arkadaslarini tanimayan aurier'in ilk defa 11 cikmasi , kanimca zamanlama olarak pek saglikli bir versus secimi degildi hocanin secimi dolayli. <- ki zaten ilerleyen dakikalar da degisiklik ivedi yapildi .

demirbay konusu disinda ,11 de sag bek ozelinde gecen haftayi hatirlatmamdaki salt neden :
halbuki, alanya maci degil de, bu oyuncumuz ozelinde beklentim bu aksam ic saha da gorece kolay bir rakibe karsi sahaya cikmasi idi . . .

<- elbette , bu bolge de oynatilan
kaan ayhan'in -jokerligi- sezon boyunca takima asiri katki saglamasi kanimca sezonun hoca adina ekstra kazanimidir nazarimda .
kaan'in bize gelmeden once defalarca mesajlarim da belirttigim, gelmesi icin bold vurgu yapmamdaki ana etkenler den biri idi -versatile ve pro kafa bir tipoliji- olmasi.

buyuk bir ozveriyle sakat sakat oynuyor olmasini umarim gormezden gelinmez. ki, hoca gecen mac sonu bu noktaya dikkati cekip oyuncuyu takdir etmesi , guzel bir jest di hoca adina.

genel hattiyla beklenen 11,,,

temennim erkenden golu bulmamiz rakibin direncini kirmamiz .

velhasil sevgili renkdaslar - hayirlisiyla macimizi kazanip onumuze bakalim .

# konsantrasyon #

11 ne kadar doğru olursa olsun yine kabız hücumlarla dolu kötü bir ilk yarı izleyeceğimiz kesin

Demirbay toparmıştır inşallah.

Ziyeş iki adet yazar bir adet de ikardiye yazdırır ho

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

sonradan maca girip yorgun defansi da ben alt ederim artik

mac ilk yaridan kopmazsa kesin puan kaybi olur malesef

cok cok yanlis bir 11

İlk kez gönül rahatlığıyla, evlatçılık yapmayan hocayı tebrik ediyorum…

Arkadaşlar övmeyelim lütfen, maça kadar epey vakit var anca etki gösterir boklayalım lütfen.

Geri
Üst Alt