Pendikspor: "Türk futbolunda kara gece!"

Murat bAşkanı biraz tanıdıysam sezon sonu cicaldaunun pendiğe satışında çıkacak sesleri şimdiden kesmesi anlamına geliyor bu açıklama

Ortalık biraz karışıkken umut nayırı beleşe salıp fblileri armut gibi ortada bırakmıştı

Ulan gittik o kadar çağ içinde bu zamanlara hemde bu coğrafyada geldik. Kuşun boku hala niye kaldirimdan temizlenmedi kardeşim diye konuşup, futbolu da bir hobi gibi keyif almak stres atmak için takip etmemiz lazimken bir her hafta stresle yükleniyoruz.

pendik-1 hatay-5
pendik-0 fenerbahçe-5
başakşehir-4 pendik-1

adana demirden sivastan falan yediği 3er golleri saymıyorum, gelene geçene 3lü defans tamamen hücum futbolu oyna. bize gelince 11 kişi 1 puan şampiyonluk getirecek gibi oyna. maç sonu böyle açıklamalar falan yap. gerçekten tiksiniyorum ligdeki bazı takımlardan.

Açıkçası bu tarz açıklamaların en önemli nedeni Koç'un mamalamasindan ziyade bizim yonetimin pasif korkak tutumları çünkü bütün takımlar görüyor ve biliyor küfür bile etsek sesini çıkarmayan pasif bir yönetim var ,o yüzden normal karşılıyorum

fener olsa açıklama bile yapmazdınız ulan. Türk futbolunun rezilleri sizi. İnşallah en kısa sürese 3.lige gidersiniz.

Ciddi soruyorum, hangi pozisyonlari yanlis olarak görüyorlar

Bunlar fenerbahce sivas macina hazirlik. Algi olusturup hakemleri baski altina aliyorlar.

Bu arada Ümit Karan kahpesinin yaptığı açıklamaları da göz ardı etmeyelim. O da iki net penaltı verilmedi demiş

Allah belanızı versin izlemiyonuz mu pozisyonları fener maçlarından sonra gıkınız çıkmıyor. Hayırdır para mı aliyonuz lan 5 kuruş menfaatiniz varsa ve talimatla bu aciklamalari yapıyorsanız Allah belanızı versin

GAX0MkqWwAAW7Tk

dogru

Tatava yapmayın

biat edin.

Geri
Üst Alt