Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin Avrupa maçı sonrası Pendik maçı var hoca değişimi iyidir ekstra puana ihtiyaçları var.
Avrupa'dan dönüş ciddi etkiliyor bizim takımda da görüldü onlarda kanat rotasyonuda kalmadı Pendikspor'un da acil olarak puanlara ihtiyacı var çok kritik maç olacak.ufakta olsa puan kaybı belki olur dediğim maç ama çok kolay pozisyon veriyor Pendik.
Deli İbo hoca olarak büyüklerden hiç puan koparmış mı.Fenerin Avrupa maçı sonrası Pendik maçı var hoca değişimi iyidir ekstra puana ihtiyaçları var.
Ben hiç hatırlamıyorum muhtemelen çok az karşılaşmışlardır.Deli İbo hoca olarak büyüklerden hiç puan koparmış mı.
İki kulup tek kişinin mi halaPendiğin kadrosu boş değil ama hoca seçiminde çok büyük hata yaptılar murat başkan Eyüpspor'a fokuslandı sanırım
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Pendik sporun onursal başkanı sanırımİki kulup tek kişinin mi hala
Evet daha çok PTT'de çalıştı bu herif zaten sanırımBen hiç hatırlamıyorum muhtemelen çok az karşılaşmışlardır.
Öyle, fb yada bjkli olmayan yerli hoca varmı ligde.Gözlemlediğim kadarıyla bir menajer ağı var belli kulüpler üzerinde çok etkin bu isimler. Kendilerine bağlı isimleri belli kulüpler üzerinde turlatıp duruyorlar.
Fatih Tekke var.Öyle, fb yada bjkli olmayan yerli hoca varmı ligde.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi