Pendikspor'dan TFF'ye Ağır İtham

La bu kaşarlar yalı çocuğu izin vermeden s.çmaya gidemezler. Tepki göstermemiş olmak için yuvarlak kelimelerle bizi de dahil etmişler. Biraz daha zorlasalar validelerini bile karıştırabilirler.

Her türlü yere cekilebilir bu ama daha cok karsi tarafa sokmuslar lafi gibi. Fikstürün 2 senedir benzer olmasi bunun göstergesidir. 2 senedir göya 2013 düzeltmeye ugrasiyorlar. Gecen sezon daha beter oldular, bu seferde olacagi o ins.

TFF 'de ... bizim camiadan YUSUF GÜNEY ne yapmaktadır ? NE İŞE YARAMAKTADIR ?

Galatasaryın hakkını neden savunamamaktadır ya da savunmamaktadır ? Albayrakla ayrılmaz ikililerdi yönetimdeyken.

pendiğin postuyla alakası yokta - aklıma geldikçe fitil oluyorum. bizde asbaşkanlık yapmış adam var TFF de güya - arabistanından süper kupasına hakeminden fikstürüne bilmemnesine illallah ettik bu sezon.

Bunlar danışıklı dövüş. Pandik hakkını arıyormuş gibi yaparken bile suyu bulandırıyor.

şahsi görüşüm tff nin hakemlerle bir bağı yok hakemlere emirleri talimatları verenin tff oldugunu düşünmüyorum
Böyle olsa tff bu hakemleri çoktan yok etmiş olmalıydı. Hepsinin düdüğünü asmış olması lazımdı. Kendine zarar veren bir yapıdan bahs ediyosak. Hepsi durumun farkında kör değiller görüyorlar herseyi ama hicbirsey yapmıyorlar. Demekki işlerine geliyo veya bunu onlarda istiyolar. Hepsini geç geçen sene lale ortayı mhk başına getiren de federasyon. Yani bir bağı olmaması imkansız.

Nedense yeni bir söylem algi oluştu Galatasaray Fener ikiside kollaniyo algısı. Halbuki durum cok farkli. İğrençlik Başka birsey değil. Ben şunu düşünüyorum geçmişte bizi suçladıklari bütün olaylarda muhtemelen şimdiki gibidir. Bizlik hicbirsey yokken sırf yılmayıp mücadele ettiğimiz için bizide şikecilerle bir tutmuşlardir. Bu takım ülke futbolunun bk çukuru. Bu bok çukuruna kendi ile yarışan herkesi çekip onlarıda kirletiyo. Fenerbahce ülke futbolunun karanlık yüzü iğrenç tarafidir. Bu kulüp kapatilmayincaya kadar bu ülkede futbol gelişmez...

Satılık kalecinize söyleyin

Gayet haklı isyandır. Ben doğrudan Fener’in şampiyon yapılması amacı bile güdüldüğünü düşünmüyorum. Fener yarışta tutulmaya çalışılıyor evet ama lig erkenden kopup yayıncı kuruluş zarar etmesin diye yapılıyor.

Ulan ZTK’da bile 4’lü yarı final GS-FB finali olsun diye kura ile oynayanlardan bahsediyoruz. Çok uzaklara gitmeye gerek yok, Fener dün hakem sayesinde 3 puan aldı. Son 5 maçında doğrudan hakem sayesinde kazandıkları 7 puan var. Bunu bile çıksan 78-69 eder lig bitmişti. Tüm sezonu baz alsay 17-18 puan geride olunması gerekirdi.

İki sezondur sırf biz alıp götürmeyelim, heyecanlı çekişmeli bir lig varmış gibi gösterme çabasındalar.

Hakikaten dzeko kalecimi ki sahada tedavi gördü çıkarmadı dışarıya. 10 kişi oynayacak fener diye ödü koptu hakemin 5 dakika olsa bile.

Geri
Üst Alt