Pep Guardiola: "Yorgunluktan mahvolduk"

Hakli o yüzden her ligin sampiyonu şu şekilde olacak;
Ingiltere : Liverpool
Ispanya : Barcelona
Almanya : Leverkusen
Italya : Napoli
Turkiye : Galatasaray
Fransa : Lyon

Senelik 20 - 30 kağıt maaş alırken güzel. En kötü topçunun fiyatına 50 kağıt değer biçerken şahane. Ama 1 ay fazla top oynayınca öldük bittik. Hadi canım hadi.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Belki bunu yapabilirler ama kulupler kendi istiyor zaten bunu, soz hakki oyuncularda veya hocalarda olsa durum farkli olurdu.

Bir kac mac yapip 42 milyon euro aldi City mesela. Kulupler bunu dusunuyor.
Turnuvada en az kazanan takım ne kadar para aldı, var mı böyle bir bilgi elimizde?

Turnuvada en az kazanan takım ne kadar para aldı, var mı böyle bir bilgi elimizde?
Katilim parasi kitalar arasi degisiyor, en az parayi Okyanusya kulupleri aliyordu zaten oradan basarili olan da olmadi.

1751806463937.webp

1751806468568.webp

Bu turnuvaya katılan tüm takımlar patlar bu sezon. Sürpriz bir ucl şampiyonu çıkmasına hazır olun ;)

Mesela Auckland City , katilim parasi 3.58 milyon dollar almis.

1 puan alip elendiler, orada 1 milyon eklersen galiba 5 milyonu bile bulmamistir aldigi para

@Aras Şimşek
Favori takımlar dışında sezon sonu yorgunluğu arttırmaktan başka bir şeye yaramıyor yani. Derin kadrosu olan takımlar için sorun olmaz ama 16-17 kişiyle oynayan bir takımın gelecek sezonunu çöpe atması gibi bir şey bu. Gelecek turnuvaya bu konuda farklı bir yaklaşımları olacaktır diye düşünüyorum

Bu sene şampiyonlar liginde Fifa klüpler kupasına katılan avrupa takımlarının döküldüklerini göreceksiniz

Adamlar dinlenemedi nrfes alamadı

Favori takımlar dışında sezon sonu yorgunluğu arttırmaktan başka bir şeye yaramıyor yani. Derin kadrosu olan takımlar için sorun olmaz ama 16-17 kişiyle oynayan bir takımın gelecek sezonunu çöpe atması gibi bir şey bu. Gelecek turnuvaya bu konuda farklı bir yaklaşımları olacaktır diye düşünüyorum
Ama soyle bir fark var, Amerika kitasinda ligler devam ediyor. Oradan gelen kuluplerin oyunculari yorgun degil yani, sadece bir kac mac ekstra yapiyorlar devam eden bir sezonda.

Bu yorgunluk konusu genel olarak Avrupa kuluplerini ilgilendiriyor cunku onlar 50-60 mac oynayip buraya geliyorlar.

Ama soyle bir fark var, Amerika kitasinda ligler devam ediyor. Oradan gelen kuluplerin oyunculari yorgun degil yani, sadece bir kac mac ekstra yapiyorlar devam eden bir sezonda.

Bu yorgunluk konusu genel olarak Avrupa kuluplerini ilgilendiriyor cunku onlar 50-60 mac oynayip buraya geliyorlar.
Doğru, önemli bir detay aslında. İlerisi için Galatasaray adına düşünerek yapmıştım yorumu. Sıkıntılı bir organizasyon. İyice sömürüyoruz futbolcuları, eskisine göre çok daha dayanıklı sporcular ama biz yine de limitleri fazla zorluyoruz. Ne olursa olsun insan hepsi.

vallahi çok yorulduk yav

0XBGWFZ.gif

Katılıyorum, ben de yorgunum

Geri
Üst Alt