- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Bu hatunun oyunculuğunu beğenen biri ya hatuna aşıktır, ya da flash tv dizilerinden direkt bu diziye geçmiştir.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İzleyecektim heves bırakmadınızBu hatunun oyunculuğunu beğenen biri ya hatuna aşıktır, ya da flash tv dizilerinden direkt bu diziye geçmiştir.
sevgili onur ben olsam izlerdim.İzleyecektim heves bırakmadınızdaha da niyet dahi etmem. Hanımla izleyecek dizi buldum diye seviniyordum.
Hanım izlemekte kararlı üstad. İzleyeceğiz bakalım. Beklentim minimum olduğu için muhtemelen keyif alırım.sevgili onur ben olsam izlerdim.
sonuc olarak goreceli bir durum bu tur konular...
sayet diziyi izlersen yorumunu okumak isterim.
sahsen diziyi simdilik izlemis degilim. en yakin zamanda izlemeyi dusunuyorum. < akabinde basliiga nacizane olarak diziye dair gorusumu eklemeyi dusunuyorum.
izleyen arkadaslarin yorumlarini da ayrica bu minvalde okumak isterim....
pera palas ve zaman yolcugu tandansli bir dunya nin fantastik baglamdaki kurgusunu ayrica merak ediyorum.
iyi seyirler .
Hanım izlemekte kararlı üstad. İzleyeceğiz bakalım. Beklentim minimum olduğu için muhtemelen keyif alırım.
hanım yemez böyle şeyleriForumda isyan çıkmış. Keramettin admir ile birtakım arkadaşları ucurmam lazim dersin her açtığınızda üstat. Herseyide bizden beklemeyin
sevgili onur,Hanım izlemekte kararlı üstad. İzleyeceğiz bakalım. Beklentim minimum olduğu için muhtemelen keyif alırım.
sevgili onur,
kitap okumayi seviyor ve vakit ayiriyorsan,ayirabiliyorsan-sana ve sevgili esine bu dizi nin disinda ,kendi ismindeki romanini onerebilirim. new york times editor vslerin ''editor's choice) olarak one cikardigi bir roman.
diziyi dedigim gibi izlemedim simdilik, fakat *roman'in da gecen doneme damga vurmus *sanatcilarin eserlerine umarim__yer verilmistir.
< : >
bir kac ornek roman dan >
tam isimlerinde harf hatasi yapmis olabilirim, yine de youtube aramasi ile bulabilirsiniz diye dusunuyorum ;
hatirladigim roman da gecen sanatcilar:
*roza eskenazi ; (rebetiko soyleyen doneme damga vurmus sanatci)
*hrant kenkulian (ud konusunda doneme damga vurmus sanatci ustad)
*seyyan (yerli tango da doneme damga vurmus sanatci)
dedigim gibi roman olarak kitap cok cok basarili saglam bir eserdir. roman da bolum gecislerinde siyah beyaz doneme ait resimler de ayri lezizdi-hayal meyal hatirliyorum.
umarim dizi de ustte belirttigim degerli sanatcilarimiza ve parcalarina yer verilmistir. en azindan eserlerine...
diger turlu buruk bir tat birakir tarafimda.
sozun ozu;
iyi seyirler - umarim ailecek keyif alirsiniz temennisiyle...
Henüz izlemedim ama izleyeceğim.
Dizi tek sezonluk mu yoksa ikincisi de yapılacak mı?
ahmet abi ahmet abi çok iticiHazal Kaya'nın ses tonu diziye pek uymuyor