Pera Palas'ta Gece Yarısı | Netflix

forumdaki zevksiz ilk 3 kişinin arasında
onur vardır

İzleyecektim heves bırakmadınız 😬 daha da niyet dahi etmem. Hanımla izleyecek dizi buldum diye seviniyordum.
sevgili onur ben olsam izlerdim.
sonuc olarak goreceli bir durum bu tur konular...

sayet diziyi izlersen yorumunu okumak isterim.

sahsen diziyi simdilik izlemis degilim. en yakin zamanda izlemeyi dusunuyorum. < akabinde basliiga nacizane olarak diziye dair gorusumu eklemeyi dusunuyorum.

izleyen arkadaslarin yorumlarini da ayrica bu minvalde okumak isterim....

pera palas ve zaman yolcugu tandansli bir dunya nin fantastik baglamdaki kurgusunu ayrica merak ediyorum.

iyi seyirler .

sevgili onur ben olsam izlerdim.
sonuc olarak goreceli bir durum bu tur konular...

sayet diziyi izlersen yorumunu okumak isterim.

sahsen diziyi simdilik izlemis degilim. en yakin zamanda izlemeyi dusunuyorum. < akabinde basliiga nacizane olarak diziye dair gorusumu eklemeyi dusunuyorum.

izleyen arkadaslarin yorumlarini da ayrica bu minvalde okumak isterim....

pera palas ve zaman yolcugu tandansli bir dunya nin fantastik baglamdaki kurgusunu ayrica merak ediyorum.

iyi seyirler .
Hanım izlemekte kararlı üstad. İzleyeceğiz bakalım. Beklentim minimum olduğu için muhtemelen keyif alırım.

hazal kayada sorun yok aslinda
canlandirdigi karakter cok kotu
bu karakteri kim tasarlamissa gerizekaliymis baya
ergenmi, genc kadinmi belli degil

Konu ,otelin geçmişi falan filan on numara
Metinler got un kitap sonrası gibi,senarist dumanlı kafayla oturmuş işin başına
Haliyle ortaya tuhaf bişi çıkmış
İlk 3 bölümden sonraki fikriyyatım bu yönde

Hanım izlemekte kararlı üstad. İzleyeceğiz bakalım. Beklentim minimum olduğu için muhtemelen keyif alırım.
sevgili onur,

kitap okumayi seviyor ve vakit ayiriyorsan,ayirabiliyorsan-sana ve sevgili esine bu dizi nin disinda ,kendi ismindeki romanini onerebilirim. new york times editor vslerin (editor's choice) olarak one cikardigi bir roman.

diziyi dedigim gibi izlemedim simdilik, fakat *roman'in da gecen doneme damga vurmus *sanatcilarin eserlerine umarim__yer verilmistir.

< : >

bir kac ornek roman dan >
tam isimlerinde harf hatasi yapmis olabilirim, yine de youtube aramasi ile bulabilirsiniz diye dusunuyorum ;

hatirladigim roman da gecen sanatcilar:
*roza eskenazi ; (rebetiko soyleyen doneme damga vurmus sanatci)
*hrant kenkulian ''gozleri gormuyordu(ama) yanilmiyorsam'' ; (ud konusunda doneme damga vurmus sanatci ustad)
*seyyan hanim ; (yerli tango da doneme damga vurmus sanatci)

dedigim gibi roman olarak kitap cok cok basarili saglam bir eserdir. roman da bolum gecislerinde siyah beyaz doneme ait resimler de ayri lezizdi-hayal meyal hatirliyorum.

umarim dizi de ustte belirttigim degerli sanatcilarimiza ve parcalarina yer verilmistir. en azindan eserlerine...
diger turlu buruk bir tat birakir tarafimda.

sozun ozu;

iyi seyirler - umarim ailecek keyif alirsiniz temennisiyle...

roza >

udi hrant >

seyyan hanim >

Son düzenleme:
sevgili onur,

kitap okumayi seviyor ve vakit ayiriyorsan,ayirabiliyorsan-sana ve sevgili esine bu dizi nin disinda ,kendi ismindeki romanini onerebilirim. new york times editor vslerin ''editor's choice) olarak one cikardigi bir roman.

diziyi dedigim gibi izlemedim simdilik, fakat *roman'in da gecen doneme damga vurmus *sanatcilarin eserlerine umarim__yer verilmistir.

< : >

bir kac ornek roman dan >
tam isimlerinde harf hatasi yapmis olabilirim, yine de youtube aramasi ile bulabilirsiniz diye dusunuyorum ;

hatirladigim roman da gecen sanatcilar:
*roza eskenazi ; (rebetiko soyleyen doneme damga vurmus sanatci)
*hrant kenkulian (ud konusunda doneme damga vurmus sanatci ustad)
*seyyan (yerli tango da doneme damga vurmus sanatci)

dedigim gibi roman olarak kitap cok cok basarili saglam bir eserdir. roman da bolum gecislerinde siyah beyaz doneme ait resimler de ayri lezizdi-hayal meyal hatirliyorum.

umarim dizi de ustte belirttigim degerli sanatcilarimiza ve parcalarina yer verilmistir. en azindan eserlerine...
diger turlu buruk bir tat birakir tarafimda.

sozun ozu;

iyi seyirler - umarim ailecek keyif alirsiniz temennisiyle...

Britney abladan opps i did again şarkısı söyleniyor efenim 😂
edit ;back to the future a selam çakmış yönetmen 🤔

Ekşi'deki Entel Feridunları ve Ahmet Hakan'ı bir kenara koyacak olursak, fena bir dizi değil. Ben beğendim şahsen, en azından keyifli vakit geçirtti. Şimdi öncelikle şunu belirteyeyim, Netflix yapımı dizi ve filmlerin çoğunun sanatsal yönü zaten çok iyi değil. Bu dizi de keza diğer Netflix dizileri gibi öyle. Bunun dışında biraz 11.22.63, biraz Dark, biraz Geleceğe Dönüş ve biraz da Predestination gibi yapımlardan esinlenmeler var. Hazal Kaya'nın oyunculuğu tartışılır ancak ben abartıldığı kadar kötü bulmadım. Yalnızca Hazal yerine Miray Daner olsaydı keşke dediğim birkaç sahne oldu. Bunun dışında diğer oyunculuklar iyiydi, özellikle de Selahattin Paşalı. Ayrıca sanat yönetmenliği de harika.

Atatürk çıktıkça sahnelerde bi hoş oldu içim.
Galiba ilk düzgünce yapılmış Türk Fantastik yapım. Hazal ı pek beğenmedim

Henüz izlemedim ama izleyeceğim.

Dizi tek sezonluk mu yoksa ikincisi de yapılacak mı?

Geri
Üst Alt