Pera Palas'ta Gece Yarısı | Netflix

Bitti
Beğenmedim denecek şekil değil

Ilk bölüme ancak dayandim. Hazal kayanin oynadi karekter tamamen sacma. Bilmem kac yil geriye zaman yolculugu yapmisin ve verdi tepki cok gercek disi. 2 dakika belki sok yasadi sonra sanki bir turist gibi sag solu inceledi. Sifir endise sifir korku, benim halim ne olacak yerine, bir fanboy gibi taninmis insanlarin pesinde kostu.

Tamam kontrollu bir zaman yolculuk yaparsin dönüs kapin herzaman hazir olur, bilmem kac kere böyle zamanda yolculuk yaparsin ancak o vakit böyle rahat olursun. Belki sonraki bölümler daha iyidir ama bu rahatlik ve tavir beni diziden kopardi.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Bu akşam başladık diziye. Çerez gibi gidiyor. 6. bölümdeyiz muhtemelen bitiricez bu gece

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

çok kötü oyunculuklar mevcut dizide.

2-3 bölüm sonra kapatırsınız muht.

Bu akşam başladık diziye. Çerez gibi gidiyor. 6. bölümdeyiz muhtemelen bitiricez bu gece

Bitti.

Genel olarak memnun kaldım. Belki çok bir şey beklemediğim için de olabilir bilemiyorum. Ama fikir hoşuma gitti. Aşırı mantık beklemedim doğrusu. Predestination gibi bir şaheser olabileceğini beklemedim tabi

Finaldeki bir detay 2. sezon için bekleyişe geçmeme yetti

7.0/10

Bitti.

Genel olarak memnun kaldım. Belki çok bir şey beklemediğim için de olabilir bilemiyorum. Ama fikir hoşuma gitti. Aşırı mantık beklemedim doğrusu. Predestination gibi bir şaheser olabileceğini beklemedim tabi

7.0/10

Bu ne lan sevgi pıtırcığı

Hazal Kaya denen oyuncu musvettesi yüzünden başlamadım diziye başka birini bulamamışlar mi ?

Bitti.

7.0/10

Hesabı yenge kullanıyor sanırım.

selahattin pasalı ne kadar iyiyse hazal kaya o kadar kötü oynamıs. ciddi bir bütçe ayrılmış bu yapıma. o sokaklar evler, otel falan basstan yapılmış boş arazide. iş böyle tititzken daha iyi bir senaryo daha iyi oyunculuklar bekliyor tabi insan. konu güzel arak olsa da güzel de içeriği nası bu kadar kötü yapabiliyolar tuhaf vala. sanki 2 3 bölüm titizlikle çekilmiş son bölümler sınavlara son saat çalışan öğrenci edasıyla bombok sonuc çıkmış.

neyse denemeye devam elbet tutturacaklar bir yerde.

Geri
Üst Alt