Person of Interest

Muhteşem bir dizi.
3.Sezonun finalinden sonra dizi boyut değiştirdi çok farklı ilerleyecek diye bırakdım izlemeyi 4.sezonu...

4.sezon final yapın hepsini bir çırpıda izleyeceğim.
Tadından yenmeyecek...

Son bolumdeki reytingi 1.3 idi. Cok kotu. Iptal olmaz umarim. Onumuzdeki bolum ile cikisa gecmesini diliyorum.

8EG00A.png

DkLVVZ.png

Yeni basladim sayilir. 2. Sezonun baslarindayim su anda. J.J Lost kadrosunu baya kullanmis dizide her koseden Lost casti firliyor. Hos oluyor. Yavsak Miller'i burada da yavsak bir role koymus 2. Sezon basinda :D

Kaldığı yerden devam özlemiştik lakin biraz hızlı oldu

shaw öldü hamileymiş sanırım

Altyazi da eklenmiş an itibariyle

edit : Dizibox'dan izlenebiliyor

Son düzenleme:
Efsane bölümdü

Finalde üzdü

Kaldığı yerden devam özlemiştik lakin biraz hızlı oldu

shaw öldü hamileymiş sanırım

ölmemiş olabilir bi dahaki bölüm fragmanında çok da belli bi durum yok. belki kaçırıldı süsü verilip bi dahaki sezon geri döner

Diziyi izlemedim, tanimioyrum, bilmiyorum ama orada iki hanim kizimizin bir birilerine yaptiklari dostluk yaklasimindan, sexist bir anlayis cikarmalarini, forum üyelerimize yakistiramadim.

Sevilen karakterleri öldürme huyu var herhalde bu senaristlerde.Shaw ölmesin abi Carterdan sonra kaldıramam.Hoş akıbeti belli değil gibi belki birkaç bölüm bunun üzerine yoğunlaşacak dizi.Yalnız Fusco'nun root'u öpme sahnesi kopardı yani bu bölüm en iyi 5 bölümden biridir

Geri
Üst Alt