Person of Interest

Löker neyini beğenmedin lan diziler tarihinin parmakla gösterilecek bölümlerindendi.

Nedense spoiler'a bastım ya :red:

Gereksiz bir ara vermiştim diziye. 3. Sezon 16. bölümde kalmıştım devam edeyim oradan en iyisi.

Ben de 3. sezon başlarında bırakmıştım. Şikayetçi olduğum konu şu, dizinin sezon finalleri çok iyi tamam mı? Ama sezon açılışları o kadar vasat ve konudan kopuk oluyor ki tüm heyecanı öldürüyor. Tam vay be şimdi ne olacak acaba diye sonraki sezona geçiyorsun. Sonraki sezon başında eveet bu da böyleydi işte diye 5 dk'da konuyu kapatıp gene numara bekliyorlar.

Böyle olunca dizi, numara gelsin, baştan kurban sandığımız meğer katil adayı çıksın (veya tam tersi) hep beraber şaşıralım sonra da onu durduralım konseptinin defalarca tekrarından öteye gidemiyor. Gerçekten güzel, neler olacağını da merak ediyorum ama 50 kere aa biz bunu katil adayı sanmıştık ama meğer kurbanmış bölümü izlemek istemiyorum arada :(

4x12nin sonunda çalan müzik neydi yaw bilen var mı?

Yine vasat bi bölümdü ne yazık ki...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sanırım yeni bölümü 00:30'da CNBC'e de.

Yayınlanan son bölümle ilgili olarak;

Shaw'ın ölmediğini gördük, güzel. Ama makine neden Root'u yanlış yönlendirip üzdü anlayamadım. Bi ters köşe bizi bekliyor ama hadi hayırlısı.
Buradan senaristlere sesleniyorum (oha) dizide ne kadar hatun varsa başını yediniz. Abv.
:38573:

Yayınlanan son bölümle ilgili olarak;

Shaw'ın ölmediğini gördük, güzel. Ama makine neden Root'u yanlış yönlendirip üzdü anlayamadım. Bi ters köşe bizi bekliyor ama hadi hayırlısı.
Buradan senaristlere sesleniyorum (oha) dizide ne kadar hatun varsa başını yediniz. Abv.
:38573:

Shaw çok hareketli tehlikeli sahnelerde artık yer almayacak ya da yerine dublör kullanacaklar birkaç bölüm sonra çıkacak zaten ikiz bebek bekliyormuş

Galiba Elias da hamile olmuş arkadaşlar. Kaç bölümdür o da yok

4x18de Lagertha reisin boy gösterdiği harika bir bölümdü.
Yalnız dizide kadın sayısındaki artış dikkatlerden kaçmıyor ve hepsi de gayet hoş hatunlar

yeni başladım efsane dizi yav bu keşke önceden izleseydim. aslında bir ara 2-3 bölüm izlemiştim ilk çıktığında ama hayal meyal hatırlıyorum.

1YRbDN.jpg

Geri
Üst Alt