Person of Interest

Ben daha çok başlardayım 1x15

Süper devam edioyor.

2.sezon da bitti. 3. sezon müthiş başladı kaldığı yerden devam:)

3.sezon 14.bölümdeyim müthiş başladı müthiş devam ediyor şu ana kadar)

Shaw fena:D

Şubatta başlanır mı lan ne zamandır bekliyoruz.Son sezon olmaz.

Neyse o zaman 4.sezonu yavaş yavaş izleyim:D

Müthiş başladı öyle de devam ediyor.

Cok gec basliyor. Son sezonu olmasida benim icin uzucu. Bikac sene sonra sil bastan tekrar izlenebilecek kalitede bir dizim

Tapatalk

Cok gec basliyor. Son sezonu olmasida benim icin uzucu. Bikac sene sonra sil bastan tekrar izlenebilecek kalitede bir dizim

Tapatalk
Son sezon olmaz 13 bölümde falan diğer makinayı ve yapacaklarını bitiremezler mantıksız bir senaryo olur JJ Abrams için.Muhtemelen bu sezon makine yeniden kurulur her şey yeniden başlar.

:(

CBS’nin yayın takviminde oyuncak olan Person Of Interest’ten üzen açıklama geldi. Uzunca bir süre istikrarla yoluna devam eden fakat dördüncü sezonda istenilen reytingleri sağlayamayan dizinin kaderi belli oldu. Jonathan Nolan veJ.J. Abrams’ı yapım kadrosunda birleştiren Person Of Interest’in gelecek beşinci sezonu, son sezonu olacak.

Final ile ilgili konuşan Abrams, “Beşinci sezon son sezon olacak. Bu durumda insanı üzen ise, devam edebileseydik anlatacak çok iyi bir hikayemiz vardı.” dedi. Michael Emerson ve Jim Caviezel’in başrollerini paylaştığı Person Of Interest’in yeni sezonunun ne zaman başlayacağı henüz belli değil.

https://www.beyazperde.com/haberler/diziler/haberler-71873/

3 mayısta başlıyor son sezon

bekledik bunu çok bekledik

Hala yeni fragman yok beklemekten ölecez

-Tapatalk-

İlk haftadan sonraki haftalarda da 2 şer bölüm yayınlanacakmış

Geri
Üst Alt