Person of Interest

Cevap: Person of Interest

bu diziye çok güzel diyen görmedim de içimden çok güzel sanki diyorum

Sadece Finch makine'nin kontrolunde derken simdi 3 kisi kontrolunde. Ilginc seyler oluyor.

bir insan makine ölüyor diye üzülür mü.. bu dizide evet :D

Sezon 3, Eylül 24'te başlayacakmış.

CBS Fall Preview 2013 Photos: "Liberty" on CBS.com

103519_d0069bc.jpg

adamlar hemen 2.bölümden ekşına girdiler. bu sezonun konusunun da ne olacağı az çok belli oldu.

Shaw'in ekibe dahil olmasina sevindim. Guzel kiz.

2. bölüm baya iyi ve zaman zaman eğlenceliydi.. o kızıl saçlı asistana da bayıldım neydi adı haley mi.. :D

Root tekrar döndü

Zoe-Shaw-Carter üçlüsünü birarada görmek güzeldi,bu sezon sıkı geçecek belli ettiler son 3 bölümde

Ian, çocuğunun servis şoförüne yumruğu atıp bayılttıktan sonra güpegündüz o adamı nasıl ortalıktan kaldırdı, cidden oraya takıldım evet :D

root 2 kişiyle çatışıyordu ayrıca, diğerini ne ara vurdu? ama manyak bi hatun bu root dönmesi güzel oldu

bu sezon güldüren sahneler de daha fazla sanki, baya eğlendiriyor bir yandan

ayrıca dizi sosyal paylaşım sitelerine taktı.. şimdi de foursquare'a gönderme vardı sanki :D

Ondan beteri son sahnede rootun arkası dönük adamı vurması bence.

Root'un ne kadar silah kullanabildiğini bilmiyorum, o kısmından bahsediyorsan evet mantıksızdı arkası dönükken çat diye indirmesi. Ama adamın tam olarak nereden ne zaman geleceğini biliyordu makine kulağına söylediği için, dediğim gibi silah kullanma yeteneği iyiyse bir sorun yoktu o bölümde :D

Root'un ne kadar silah kullanabildiğini bilmiyorum, o kısmından bahsediyorsan evet mantıksızdı arkası dönükken çat diye indirmesi. Ama adamın tam olarak nereden ne zaman geleceğini biliyordu makine kulağına söylediği için, dediğim gibi silah kullanma yeteneği iyiyse bir sorun yoktu o bölümde :D

Makina adamın yerini söylüyor işte ben rootun silah kullanımına takıldım.Bu kız sonuçta bilgisayar kurdu gibi birşey,bu hareketleri Shaw"dan görsek daha yerinde olur.

Geri
Üst Alt