Person of Interest

Yeni bölüm malum ortamlara düşmüş. Akşama doğru izlerim.

[FBV]https://www.facebook.com/video.php?v=860500173982326[/FBV]

Mükemmel başladı.Makina yeniden her şeyi inşa edecek gibi.Artık savaş bekliyoruz

Her bölüm biraz daha mükemmel hale geliyor dizi.Harold da geri döndü sezon sonunda yapay zekaların kapışmasını seyredecez sanırım

3 sezondur Finch'ten dinlediğimiz "you're being watched" olmuş "we're being watched" Samaritan jeneriği bile ele geçirmiş. Ortalık karışacak.

Bu arada yine müthiş şarkı seçmişler. Sahneyle uyumu falan muazzamdı

Portishead - Roads - - YouTube

Dizi kesinlikle mükemmel. Harika detayları var çok severim detaya önem veren yapımları. Ama arkadaş John Reese rolündeki baş karakter gerçekten ancak bu kadar kötü olabilir. Adamda oyunculuk resmen 0. Sameen, Root ve Finch ise harikalar tek kelime ile. Birde artık her ne kadar sevmesemde hemen hemen tüm amerikan dizilerinde olan ve zorla bize kabul ettirilen salak kadın polis rolündeki Carter tiplemesinden kurtulmamıza sevindim. Her dizinin bi salağı var maalesef bu dizinkide buydu.

Dizi kesinlikle mükemmel. Harika detayları var çok severim detaya önem veren yapımları. Ama arkadaş John Reese rolündeki baş karakter gerçekten ancak bu kadar kötü olabilir. Adamda oyunculuk resmen 0. Sameen, Root ve Finch ise harikalar tek kelime ile. Birde artık her ne kadar sevmesemde hemen hemen tüm amerikan dizilerinde olan ve zorla bize kabul ettirilen salak kadın polis rolündeki Carter tiplemesinden kurtulmamıza sevindim. Her dizinin bi salağı var maalesef bu dizinkide buydu.

Reese reyize laf etme. Seni burda yaşatmayız :D kısık sesle konuşuyo sürekli onu diyosan adamın yapısı o. Hiç gülmüyo falan doğru ama adamı yerden yere vurma öyle.

Reese reyize laf etme. Seni burda yaşatmayız :D kısık sesle konuşuyo sürekli onu diyosan adamın yapısı o. Hiç gülmüyo falan doğru ama adamı yerden yere vurma öyle.

Tek tek gelin :D

Reese'in bu kadar kötü görünmesine aslında senaryonunda etkisi var. Mesel Carter olayında ergen kız hareketleri falan fazlasıyla bıktırmıştı beni. Mesela Mentalist dizisinde Patrick Jane'i izliyorum birde Reese'i izliyorum arada dağlar var dağlar.

Çıtayı iyice yükselttiler lan. Sezon sonunda büyük savaş görecez gibi.

Her bölüm üstüne koyarak ilerliyor

Bu arada yukarda Carter ve reise taş gelmiş,laf ettirmem ulen

Ulan ne bölümdü be. Hele sonunda

Dominic kim çıktı işe bak

Elias diziye girdiği zaman yaptıkları oyunu Dominic'de de uyguladılar ve yine başarılı oldu.Brotherhood bu sezon ön planda olacak gibi

ayrıca ileriye dönük spoiler içerir

reese o kadar arandıktan sonra nasıl başka kimlikle polis teşkilatına katılabiliyor sorusunu sormuşlar.
sorunu çözen root olmuş.

- amy acker en az 3 farklı saç rengi değiştirecekmiş bu sezon. yine machine'in verdiği görevlerden ötürü olsa gerek.

- brotherhood, ekibimizin samaritanla olan savaşında fena zamanını çalacak. ama elias'ın da onlara söyleyecek bir şeyleri olacak.

- yine çocukluk flashback'leri olacak. reese'in oyun parkında yaptıklarını görmeye hazır olun.

- elias şu an için bizimkilerin tarafında gibi görünüyor. ama unutmamak gerekir ki o bir suçlu.

- john greer flashbackleri geliyor.

Son düzenleme:
Çok acayip arkadaş resmen dumur oldum.

Birde Elias ve Finch konuşmaları çok hoşuma gidiyor.

Artık tekrara düşüyoruz ama yine mükemmel bi bölüm oldu flashbackler daha da çoğalır inş

4/5 in finali on numaraydi.. ozellikle alt kat-ust kat catismasi matrix gibiydi :)

Geri
Üst Alt