Pes 2010 Demo çıktı !

Cevap: Pes 2010 Demo çıktı !

Yok atmadım kısayol herhangi bi yere , Oğuzhan'ın dediğinide yaptım ama sorun devam ediyo anlamadım yahu

Sorun aynı hata ile mi devam ediyor yoksa başka direct dosyası içinmi hata veriyor?.Birde dosyayı C:\Windows\System32 buraya attın değil mi? :)

Yok System'e attım sorun gitti ama ben pcye daha fazla dayanamadım acil ekran kartı almalıyım :D

Fırat'ın dediği yuhalamayı duydum çok güzel olmuş,ama tezahürattan pek duyulmuyor.:D Pes maç süresini uzatmak için bunu indirin ;

Download Demo Tweak 2010 v1.0.rar

Pc vistaysa yönetici olarak çalıştır deyin.Find exe'le basın,pes 2010'u seçin ve aça basın.Sonra süreyi seçip save pes exe deyin.Pes options menüsünde sürenin aynı olduğuna bakmayın süre değişecektir.

Hep eleştirdik ama oyun adına olumlu bir gelişme de var. 2009'daki gibi sizden bağımsız olarak oyuncular penaltı yaptıramıyor, sarı veya kırmızı kartlık müdahaleler yapmıyor. Bu yapay gerizekalılıktan kurtulmuş oyun. Tabi ki hala kötü bu oyun. Futbol oyunu oynuyorsak gerçeğe en yakınını ve oynanabilirliği en iyisini oynayalım. Yani FIFA. ;)

Tek kelimeyle olay bu harika bi iş yapmıs konamı

Pes 6 efsanesini yok eder bu oyun cl ve avrupa ligini demiyorum bile:)

Fırat'ın dediği yuhalamayı duydum çok güzel olmuş,ama tezahürattan pek duyulmuyor.:D Pes maç süresini uzatmak için bunu indirin ;

Download Demo Tweak 2010 v1.0.rar

Pc vistaysa yönetici olarak çalıştır deyin.Find exe'le basın,pes 2010'u seçin ve aça basın.Sonra süreyi seçip save pes exe deyin.Pes options menüsünde sürenin aynı olduğuna bakmayın süre değişecektir.

Umut nasıl ayarlıyoruz zamanı bi yardımcı olsana.

Süper golüm ;

55173811.jpg

Penaltı ;

22095092.jpg

Penaltı atmak zorlaşmış,ama çok zevkli atmak.:D

Marquez vurdu defansa çarptı top Messi'nin önüne düştü Messi voleyi vurdu top sol köşeye gitti ve gol ama ofsayt ;

71955897.jpg

Sol köşeye gitmesine şaşıracaksınız ama gitti.:o

İnanmıyorsanız ;

dswk.jpg

ben berabere kalsamda penaltılara gitmiyor..

pes de böyle şeyler olur. hiç değiştirmeden önümüze oyunu sermişler yazık konamiye birde 140 150 lira para istiyorlar bu oyuna yazık

pes de böyle şeyler olur. hiç değiştirmeden önümüze oyunu sermişler yazık konamiye birde 140 150 lira para istiyorlar bu oyuna yazık

neyi degiştirmemişler... :confused:

renktas. bu oyun demo ne kart sistemini kullanabiliyorsun nede taktikseli. full u cıktıktan sonra oyun guzel mi degil mi karar verirsiniz biz demo uzerinden begendik begenmeyenler olacaktır..

PC için 40 tl olacakmış bir yerde okumuştum.:o

ben berabere kalsamda penaltılara gitmiyor..

Bende de gitmiyordu kendi kendine gitti.Belki maçın güzelliği anlamıştır.5-5 bitti maç.Bir gol ben atıyorum iki dk sonra onlar.:D

Hocam ne yapmışsın sen öyle :asd:

Ee ustasıyız.:asd:

Bende de gitmiyordu kendi kendine gitti.Belki maçın güzelliği anlamıştır.5-5 bitti maç.Bir gol ben atıyorum iki dk sonra onlar.:D

Ee ustasıyız.:asd:

bende ps3 var ps3 140 lira olur bu oyunda 140 lira etmez ayrıca demo ile full arasında fazla fark olmaz.Oynanabilirlik açısından hiç olmaz bence FİFA 10 PES 10 unu bu sene ezer KONSOLDA.

:D

Pc icin 40 TL ise para biriktirip alırım ya da int. ten cıkmasına beklerim

Geri
Üst Alt