- 9 Ocak 2014
- 33.085
- 9.427
- 1.538
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
PES mi kaldı artık.Fifa tüm organizasyonların haklarını aldı.
Ayrıca Fifa'nın oynanabilirliği PES ile kıyaslanamaz derecede iyi(2012'den beri).Ultimate Team desen; oyun içinde apayrı bir keyif.
Sene olmuş 2019 hala Blue City, Red United'larla oyun yapıyorlar.Çöp.
Dream leugue süper yaHerkes sizin gibi bsh da çalışmıyor Başar bey.. bütçesi neye yetiyorsa o oyunu oynuyor..
ben bile bu ara ancak dream league oynyabilyiorum.
Herkes sizin gibi bsh da çalışmıyor Başar bey.. bütçesi neye yetiyorsa o oyunu oynuyor..
ben bile bu ara ancak dream league oynyabilyiorum.
Konami mi kaldi yav.
Bunu çalıştığım yer ile ne alakası var anlamadım.Bu tercih meselesidir.PES istersen PES oynarsın, Fifa istersen Fifa.
Paylaştığım bir kişisel bilgimi buralarda bu şekilde sanki çok matah birşeymiş gibi lanse edilmesi hoş değil.
Aradaki fiyat farkının tek sorumlusu Dolar ve Euro'daki inanılmaz artış(Bununda sorumlusu belli aslında).Son 2 seneye kadar ayrıca fiyatları bile aynıydı bu oyunların.
Ben fiyat problemini; PS4 kardeşliği yaparak senelerdir minimuma indirgiyorum.Herkes kendi çözümünü üretecek.İlla PES oynarım Dream League zaten çok hoşuma gidiyor diyorsanız; bu kişisel tercihtir, saygı duyarım.
Paylaştığım bir kişisel bilgimi buralarda bu şekilde sanki çok matah birşeymiş gibi lanse edilmesi hoş değil.
Kojimayi bitirdiler resmen serefsizler. MGS5in ne kadar hayal kirikligi oldugunu hala unutamiyorum bide 3 sene felan cocuk gibi beklemisdim o oyunu.Hideo Kojima da gitti Death Stranding basyapit olacak gibi iyice avucladilar zurnayi
Metal Gear'a zombili rezalet kotu bir oyun yaptilar sonun baslangici diyebiliriz Konami adina
Ama Japon Arcade oyunlarinda hala yeri baska
O da doğru.. kur artışı sebebiyle, insanlar daha düşük segmenteki oyunları oynar oldular..
@Yiğit Karagöz mesela hem öğrenci hemde yaşının küçük olması sebebiyle, benim gibi dream league oynamakta..
Özelini paylaşmak için değilde, hoşuma gittiği için şirket ismini telaffuz etmiştim kusura bakma..
Kojimayi bitirdiler resmen serefsizler. MGS5in ne kadar hayal kirikligi oldugunu hala unutamiyorum bide 3 sene felan cocuk gibi beklemisdim o oyunu.
Metal Gear Zombie midir nedir resmen bizimle alay gecmeleri gibi bisey oldu.
Kojima reisin bende yeri ayri ama Konaminin allah belasini versin.
Siemens - Profilo fabrikasi mi? Amcam da orada calisti yillarca
Bir zamanlar Cerkezkoy'de yasiyorduk biz de
Evet Çerkezköy BSH![]()
MGS3'e gore MGS5 hic birsey bence. Hatta 4 bile cok cok daha iyiydi. Hikayesi, oyun stilli felan hersey berabtdi MGS5'de bence.MGS 5 cok iyi o zombili seye kiyasla
Nereye bitiriyorlar Kojima'yi yahu adam olaganustu, zaten Kojima Productions alip yuruyecek yani
Ama Konami asil parayi Arcade makinelerden ve Yugioh'dan kazaniyor