PES, Şampiyonlar Ligi Sponsorluğunu Kaybediyor

PES mi kaldı artık.Fifa tüm organizasyonların haklarını aldı.
Ayrıca Fifa'nın oynanabilirliği PES ile kıyaslanamaz derecede iyi(2012'den beri).Ultimate Team desen; oyun içinde apayrı bir keyif.

Sene olmuş 2019 hala Blue City, Red United'larla oyun yapıyorlar.Çöp.

PES mi kaldı artık.Fifa tüm organizasyonların haklarını aldı.
Ayrıca Fifa'nın oynanabilirliği PES ile kıyaslanamaz derecede iyi(2012'den beri).Ultimate Team desen; oyun içinde apayrı bir keyif.

Sene olmuş 2019 hala Blue City, Red United'larla oyun yapıyorlar.Çöp.

Herkes sizin gibi bsh da çalışmıyor Başar bey.. bütçesi neye yetiyorsa o oyunu oynuyor..

ben bile bu ara ancak dream league oynyabilyiorum.

Pes 2014 ten beri yok zaten o zamanlar çok az Fifa oynayan vardı playstation kafelerde. Hatta bazılarında fifa olmuyordu bile. O zaman anlatıyorduk fifa şöyle iyi pes böyle kötü diye kimse anlamıyordu inatla pes 13 oynuyorlardı şimdi herkes fifa oynuyor.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bir bitmediniz...beğenmiyorsanız girip kirletmeyin şurayı....

Gesendet von meinem SM-G955F mit Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
Pes 13 te CL desteği varsa sıkıntı yok yenisini oynamıyorlar zaten :D

Pes rezil oyun yıllardır yüzüne bakmam, fifa şampiyonlar ligini de aldı sildi süpürdü pesi.
Buraya kadar her şey güzel de fifa 19 şampiyonlar ligi paketiyle beraber 450 TL. İlla pese mi dönelim? İlla bu rezil oyuna mı mahkum olalım? Ya da fifa alıp evde taş mı kemirelim?

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Herkes sizin gibi bsh da çalışmıyor Başar bey.. bütçesi neye yetiyorsa o oyunu oynuyor..

ben bile bu ara ancak dream league oynyabilyiorum.

Bunu çalıştığım yer ile ne alakası var anlamadım.Bu tercih meselesidir.PES istersen PES oynarsın, Fifa istersen Fifa.

Paylaştığım bir kişisel bilgimi buralarda bu şekilde sanki çok matah birşeymiş gibi lanse edilmesi hoş değil.

Aradaki fiyat farkının tek sorumlusu Dolar ve Euro'daki inanılmaz artış(Bununda sorumlusu belli aslında).Son 2 seneye kadar ayrıca fiyatları bile aynıydı bu oyunların.

Ben fiyat problemini; PS4 kardeşliği yaparak senelerdir minimuma indirgiyorum.Herkes kendi çözümünü üretecek.İlla PES oynarım Dream League zaten çok hoşuma gidiyor diyorsanız; bu kişisel tercihtir, saygı duyarım.

Bunu çalıştığım yer ile ne alakası var anlamadım.Bu tercih meselesidir.PES istersen PES oynarsın, Fifa istersen Fifa.

Paylaştığım bir kişisel bilgimi buralarda bu şekilde sanki çok matah birşeymiş gibi lanse edilmesi hoş değil.

Aradaki fiyat farkının tek sorumlusu Dolar ve Euro'daki inanılmaz artış(Bununda sorumlusu belli aslında).Son 2 seneye kadar ayrıca fiyatları bile aynıydı bu oyunların.

Ben fiyat problemini; PS4 kardeşliği yaparak senelerdir minimuma indirgiyorum.Herkes kendi çözümünü üretecek.İlla PES oynarım Dream League zaten çok hoşuma gidiyor diyorsanız; bu kişisel tercihtir, saygı duyarım.

O da doğru.. kur artışı sebebiyle, insanlar daha düşük segmenteki oyunları oynar oldular..

@Yiğit Karagöz mesela hem öğrenci hemde yaşının küçük olması sebebiyle, benim gibi dream league oynamakta..

Özelini paylaşmak için değilde, hoşuma gittiği için şirket ismini telaffuz etmiştim kusura bakma..

Hideo Kojima da gitti Death Stranding basyapit olacak gibi iyice avucladilar zurnayi

Metal Gear'a zombili rezalet kotu bir oyun yaptilar sonun baslangici diyebiliriz Konami adina

Ama Japon Arcade oyunlarinda hala yeri baska
Kojimayi bitirdiler resmen serefsizler. MGS5in ne kadar hayal kirikligi oldugunu hala unutamiyorum bide 3 sene felan cocuk gibi beklemisdim o oyunu.
Metal Gear Zombie midir nedir resmen bizimle alay gecmeleri gibi bisey oldu.

Kojima reisin bende yeri ayri ama Konaminin allah belasini versin.

O da doğru.. kur artışı sebebiyle, insanlar daha düşük segmenteki oyunları oynar oldular..

@Yiğit Karagöz mesela hem öğrenci hemde yaşının küçük olması sebebiyle, benim gibi dream league oynamakta..

Özelini paylaşmak için değilde, hoşuma gittiği için şirket ismini telaffuz etmiştim kusura bakma..

Valla Allah Kolaylık versin.
Biz öğrenciyken böyle değildi bu işler; kopyalarla, torrent'lerle götürüyorduk eskiden.

Şimdi dünya pahası oldu bu işler.

Not: kusura bakma sert bir çıkış yapmak istemedim, çok elzem bir bilgi değil yani nerede çalıştığım.Biraz gergin başladım güne sanırım :)

Kojimayi bitirdiler resmen serefsizler. MGS5in ne kadar hayal kirikligi oldugunu hala unutamiyorum bide 3 sene felan cocuk gibi beklemisdim o oyunu.
Metal Gear Zombie midir nedir resmen bizimle alay gecmeleri gibi bisey oldu.

Kojima reisin bende yeri ayri ama Konaminin allah belasini versin.

MGS 5 cok iyi o zombili seye kiyasla

Nereye bitiriyorlar Kojima'yi yahu adam olaganustu, zaten Kojima Productions alip yuruyecek yani

Ama Konami asil parayi Arcade makinelerden ve Yugioh'dan kazaniyor

Evet Çerkezköy BSH ;)

Yalan olmasin daha cocuktum ama sanki firini vardi efsane lahmacun yapiyorlardi

Galiba icini hazirlayip goturuyorduk bol malzemeli lahmacun yapiyorlardi citir citir

Belki cocukluktan kalma diye guzel hatirliyorum ama o lahmacunun lezzeti bir baskaydi, baska yerde bir daha oyle lahmacun yemedim :D

MGS 5 cok iyi o zombili seye kiyasla

Nereye bitiriyorlar Kojima'yi yahu adam olaganustu, zaten Kojima Productions alip yuruyecek yani

Ama Konami asil parayi Arcade makinelerden ve Yugioh'dan kazaniyor
MGS3'e gore MGS5 hic birsey bence. Hatta 4 bile cok cok daha iyiydi. Hikayesi, oyun stilli felan hersey berabtdi MGS5'de bence.
Pardon MGSyi bitirdiler demek istedim, Kojima daha tabi Sony ile devam ediyor Mads Mikkelsenli Death Stranding cikiyor kafa acacak biseye benziyor ama Kojima iste.:asd:

Geri
Üst Alt