PES, Şampiyonlar Ligi Sponsorluğunu Kaybediyor

MGS3'e gore MGS5 hic birsey bence. Hatta 4 bile cok cok daha iyiydi. Hikayesi, oyun stilli felan hersey berabtdi MGS5'de bence.
Pardon MGSyi bitirdiler demek istedim, Kojima daha tabi Sony ile devam ediyor Mads Mikkelsenli Death Stranding cikiyor kafa acacak biseye benziyor ama Kojima iste.:asd:

Son E3 trailer'i manyakti hafif gergin sacma sapan bir oyun gelecek tabii ki de muptelasi olacagiz bir kez daha

Son donemde Hidetaka Miyazaki benim gozumde daha bir deha oldu ama dedigin gibi Hideo Kojima'nin yeri baska

Valla Allah Kolaylık versin.
Biz öğrenciyken böyle değildi bu işler; kopyalarla, torrent'lerle götürüyorduk eskiden.

Şimdi dünya pahası oldu bu işler.

Not: kusura bakma sert bir çıkış yapmak istemedim, çok elzem bir bilgi değil yani nerede çalıştığım.Biraz gergin başladım güne sanırım :)

Önemli değil bende kabalık yaptım.. Senin içinde sorun olmazsa, oynamadığın oyunları @Yiğit Karagöz ile bana verebilir misin?

bir hafta sonu çerkezköyede geliriz hiç problem değil :hat:

Önemli değil bende kabalık yaptım.. Senin içinde sorun olmazsa, oynamadığın oyunları @Yiğit Karagöz ile bana verebilir misin?

bir hafta sonu çerkezköyede geliriz hiç problem değil :hat:

Çerkezköy'e beklerim her zaman fakat zaman kısıtlı olur burada.Maç günleri stadta buluşmak daha uygun olur yada maç öncesinde Nevizade'de :)

Dostum bendeki tüm oyunlar PSN hesabında.CD'li oyun almıyoruz, çok pahalı oluyor dediğin gibi.

Hesapta olduğu için paylaşamıyorum maalesef.PSN kardeşliği ile ortak alıyoruz PS Store'dan oyunları böylece yarı fiyatına geliyor.

DjV7HPsXcAEBOW0.jpg

Uzun süredir Fifa oynuyorum ama süper lig lisansı güzel olmuş. fenerin stadıda var. TT Arena'da olmalı

bn2jF7.jpg

xOaf7T.jpg

DNJcFr.jpg

1FCwJL.jpg

sF6uTX.jpg

947Vs7.jpg

P193nr.jpg

QSSUlL.jpg

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Süper Lig 'in eklenmesi çok güzel oldu. Eğer Konami Türkiye 'deki sunucularını biraz düzeltirse Türkiye 'de yeniden yavaş yavaş Pes 'e dönüşler başlar

Kasten ben şimdiden Pes 'e dönmeyi düşünüyorum Pes 2019 ile ...

Pes artık TR pazarına girmeye karar vermiş. Uzun zamandır ne PES,ne FİFA oynamıyorum. Daha çok FM oynuyorum ama bu sene belki iki oyundan birini seçip oynayabilirim.

Geri
Üst Alt