Petrol Ofisi Sosyal Lig Fantezi Futbol | Lige Giriş Bilgileri İlk Mesajda

2 haftadir puanlari guncellemiyorlar topculara zam yapmislar

Bu ertelenen maclarla ilgili karar ne olmustu? Alanya'dan 4 tane adam aldim hicbiri oynamiyor bu hafta

Sonra oynaninca da vermiyor demi?

Neyse Marafona'nin yedegi Okan Kocuk'tu. Ordan puan gelecek. Ozan Tufan orta saha yedegiydi Davidson yerine puan gelir ondan da. Defansta yedege param yetmedi 2 Alanyali var ordan 0 cekecem o zaman

Gelmiyor diye biliyorum. Gelmemesi de dhaa mantikli zaten allah bilir ne zaman oynanacak o maclar.

Yedekte herif tutmak ise yariyor baya da para kalmiyor ben de yav. 78m butce var ucuk herifler almamama ragmen en fazla 2yedek alabiliyorum senin gibi

Gelmiyor diye biliyorum. Gelmemesi de dhaa mantikli zaten allah bilir ne zaman oynanacak o maclar.

Yedekte herif tutmak ise yariyor baya da para kalmiyor ben de yav. 78m butce var ucuk herifler almamama ragmen en fazla 2yedek alabiliyorum senin gibi
Her gun gunun sorusunu dogru cevaplayip kahin bolumunden de tahminlerin dogru tutarsa butce artiyor

Geçen sene kaptanları tuttururdum kadrodan patlardık bu sefer kadroyu tutturuyoruz kaptanlardan yatıyoruz. Haftalardır Gradel'i alıyorum skor yapmıyor bu hafta almadım skor yapmış şansıma tüküreyim.

Adım adım yükselişimiz devam ediyor. 8. Haftada en yüksek puanı toplayan ekip olduk. Bir hafta kadro kurmamamıza rağmen 12. Sıraya yerleştik. Mayıslar bizimdir.
Screenshot_20201109-115549_PO%20Sosyal%20Lig.webpScreenshot_20201109-115447_PO%20Sosyal%20Lig.webp

bu karagümrük zukanovic'le badu'yu niye oynatmamış

Geri
Üst Alt