Petrol Ofisi Sosyal Lig Fantezi Futbol | Lige Giriş Bilgileri İlk Mesajda

ulan wakayeme'ye yer açmak için rıdvan'la serkan aşan'ı koydum defansa. zicayım

Hamsiler'den geçen sene iyi puanlar alıyordum.
Bu sene her güvendiğim hafta yaktılar.

Aslında kadroyu evinde oynayan takımların penaltıcilari ile doldurmak lazım birde asistci beklerle

VAR varken bir şekilde penaltı çıkıyor zaten.

Ayak tenisi Federasyonu kurulsa da;
şu AYAK TENİSİ uzmanından,
bir an evvel
KURTULSAK !!

Bu ne rezalet?!!

Bağlanma esnasında takımlar yüklenirken default olarak fb görünüyor hepsi.

Püüü

Screenshot_20201230-103333_PO%20Sosyal%20Lig.webp

yedlin'le onyekuru'yu niye oynatmadın FT !!

savunma hatay ve ts, orta saha maxim dışında değişken, forvet bupenza abubekir ve mustafa?

savunma hatay ve ts, orta saha maxim dışında değişken, forvet bupenza abubekir ve mustafa?
Beşiktaş'ta Larin dışında diğer 2 forvet oynamayacak.Boupendza bu maçta cezalı.Mohammed Kamara'yı ilk 11'e veya en azından yedeğe eklersen puan alma ihtimali fazla.Boupendza'yı aratmamak için iyi bi şekilde forma şansını kullanır diye tahmin ediyorum..

Beşiktaş'ta Larin dışında diğer 2 forvet oynamayacak.Boupendza bu maçta cezalı.Mohammed Kamara'yı ilk 11'e veya en azından yedeğe eklersen puan alma ihtimali fazla.Boupendza'yı aratmamak için iyi bi şekilde forma şansını kullanır diye tahmin ediyorum..
Üstad aslında ortalama ideal kadroyu yani iskeleti bulmaya çalışıyorum. Çift maç haftaları olduğunda takip etmek zorlaşıyor. Boupenz'in cezalı olduğunu bilmiyordum teşekkürler.

Üstad aslında ortalama ideal kadroyu yani iskeleti bulmaya çalışıyorum. Çift maç haftaları olduğunda takip etmek zorlaşıyor. Boupenz'in cezalı olduğunu bilmiyordum teşekkürler.
Ne yaptık ki üstat.Bizim oyuncuları totemden dolayı kadroya almıyorum.Yedek için Antalyaspor'dan Gökdeniz de eklenebilir gibi..

bu hafta sezon rekorumu kırmışım. 130 puan. Bakasetas dışında tüm kadro tuttu resmen

Geri
Üst Alt