Petshoplar Kasaplar Odası’na Bağlandı!

Mert Aydinli

Fenerbahçe hayvani takım kurdu
Taçsız Kral

Petshoplar, Kasaplar Odası'na bağlandı: "Bizim alanımız hayvanlar olduğu için, bunlar da hayvan olduğu için birleştirildi"

Petshoplar, Kasaplar Odası'na bağlandı: "Bizim alanımız hayvanlar olduğu için, bunlar da hayvan olduğu için birleştirildi"

Aynı zamanda Antalya Kasaplar Odası Başkanı olan Yardımcı, “Yeni sistemde petshoplar Kasaplar Odası’na bağlandı. Yeni işletme açacak olanlar artık bize başvuru yapacak. Eski açanlar aynı şekilde devam edecek. Biz de bunların sorumlusuyuz. Bizim alanımız hayvanlar olduğu için, bunlar da hayvan kısmına girdiği için ondan birleştirildi. Petshopları toparlamak da iyi bir şey. Herkes mesleğini yapsın” diye konuştu.

Petsholarda kedi, köpek satılmasının daha sağlıklı ve güvenli olduğunun altını çizen Yardımcı, “Zaten internetten hayvan satışının önüne geçilemiyordu. Petshoplar denetleniyor. İnternet üzerinden yapılacak olan hayvan satışları nasıl denetlenecek?” dedi. (İHA)

Ormanda yanan canlar için beyaz etse beyaz et, kırmızı etse kırmızı et, zarar neyse karşılanacak diyen zihniyetten daha fazlası beklenemez zaten.

.

Moderatör tarafında düzenlendi:
İkisininde faaliyet konusu bambaşka olsa da hali hazırda tüm Türkiye’de ofisleri olan organizasyon yapısı oturmuş bir kurum kasaplar odası.

Gidipte kedi köpeği kesin demeyecek, denetlenecek faaliyetlerini yürütmesine yardımcı olacaktır

Böyle üç beş sektör tek çatı altında birleştirilse devlet inanılmaz bir kar eder. Kamu maliyetlerimiz tavan yapmış vaziyette en büyük gider kalemlerimiz kamu personellerine ödenen maaşlar

Kendilerine yakışır karar almışlar.

Kuzuyu kurda emanet etmişiz diye okudum, şaşırmıyorum artık!

Kediyi kopegi kesmeseler bari auw

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

"Bizin işiğniz ayvanlarla ilgulü olduğu içün, bunglar da ayvan olduu içün birleştürüldü." demiş kasaplar federasyonu başkanı olan bu şahıs.

1658564333769.webp

onumuzdeki donemde yasanmasi muhtemel bir hayvancilik arz sikintisinin onune gecilmis

millet zaten at kedi kopek domuz eti yiyordu artik tescilli yiyecek diye anladim ben , daha saglikli olur

tübitak'a hayvanat bahçesi müdürünü atayan zihniyetten beklendik bir hamle olmuş!!

Kasaplar Odasi baskanindan böyle bir aciklama bekliyorum:

"Hem seviyoruz hem kesiyoruz."

Önce kasaplarda at eşek kesimine engel olup adam gibi kendi işlerini yapsınlar sonra konuşuruz.
Her ay yayınlanan belgelerde üst sıraları başkasına bırakmayan tek sektör bu kasaplar.
Ete sakatat mi karıştırmazlar her türlü pislik bunlarda

kedilerde iç ve dış mihrakları öldürücü dıj güş marka damlalarımız gelmiştir. Yerli ve millidir.

İslamcıya is buyurmuşlar gitmiş halıya sıcmıs.

Bu adamların hayvan hakkında duruşları ne ki aldıkları aksiyon ne olacak. Petshoplari kasaplara bağlamışlar o da hayvan o da hayvan diye fjcjfikglgoglgot

Ulan madem kurum birlestirdiniz , kurumun adını değiştirin.

Papağan penisi kadar kafa yok bunlarda

Geri
Üst Alt