SON DAKİKA PFDK Cezaları Açıkladı!

Danyal Artemis

AGM Sorumlusu
Yönetici
Administrator
4- GALATASARAY A.Ş.'nin 18.10.2014 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı takdiren 50.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş.'nin, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Cezaların birleştirilmesi suretiyle GALATASARAY A.Ş.'nin, toplam 60.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

5- FENERBAHÇE A.Ş. sporcusu BRUNO EDUARDO REGUFE ALVES'in 18.10.2014 tarihinde oynanan GALATASARAY A.Ş. - FENERBAHÇE A.Ş. Spor Toto Süper Lig Süleyman Seba Sezonu müsabakasında rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü nedeniyle takdiren 2 RESMİ MÜSABAKADAN MEN CEZASI ile cezalandırılmasına,

Son düzenleme:
İtirazla 1'e iner o ceza.

Alvesin cezasını az tutmak için sahamızı kapatmamışlar.

TFF'yi zengin ediyoruz...Kulüpleri yabancı sınırlaması ve abidik gubidik cezalarla mahvetti Demirören TFF'si...

Rakibi kasten yaralamaya yönelik bir hareketen dolayı verilen kırmızı kartın cezası 2 maç men mi?

GT-I9300 Tapatalk

Çok haklısın, katılıyorum düşüncene.

Pozisyon icabı verilen bir kart değil. Topa ayak sokmak için yapılsa anlarım 2 maç meni. Alves toptan ve pozisyondan uzak, direkt rakibi sakatlamaya yönelik o yüzden ceza adil değil.

GT-I9300 Tapatalk

Topa ayak sokmak için girse zaten kırmız kart hatalı olurdu. 2 mac normal ama verilen retweet örneği var ki adalet denge bozukluğu mevcut türkiyede.
Adam öldüryorsun 10 yıl hapis, baklava çalıyorsun 10 yıl hapis cezası yiğiyorsun.
Topun olduğu yere doğru müdahale ediyor dngesiz çekilde. Rakip top arasında olması baya acemice müdahale ama sonucta topa giderdi o ayak dzemaili olmasaydı arada. Top olmayıp ortada ve böyle hareket yapsaydı mesela riera gibi en az 4 mac , hata bana kalsa futboldan men ederdim 6 ay en az.

Lugano denen futbol katiliyle kıyaslarsak, 2 maç cezanın normal olduğunu düşünüyorum. Her türlü pisliği yapardı, pek öyle kart görmez, görse de pek ağır ceza almazdı...

Ya konuyla ilgisiz ama şu reklamlardan sayfayı göremiyorum. Virüs yok bende, siteden mi kaynaklanıyor? Reklamları görmememin bir yolu var mı? Forumda araştırdım bulamadım...

Topa ayak sokmak için girse zaten kırmız kart hatalı olurdu. 2 mac normal ama verilen retweet örneği var ki adalet denge bozukluğu mevcut türkiyede.
Adam öldüryorsun 10 yıl hapis, baklava çalıyorsun 10 yıl hapis cezası yiğiyorsun.
Topun olduğu yere doğru müdahale ediyor dngesiz çekilde. Rakip top arasında olması baya acemice müdahale ama sonucta topa giderdi o ayak dzemaili olmasaydı arada. Top olmayıp ortada ve böyle hareket yapsaydı mesela riera gibi en az 4 mac , hata bana kalsa futboldan men ederdim 6 ay en az.
Anlatmak istediğim topa vurup vurmaması değil. Topa vursa bile rakibi sakatlamaya yönelik olduğu için yine kırmızı kartı yerdi. Bu durumda 2 maçı anlardım o zaman. Ne top var, ne pozisyonun içinde aktif ne de iyi niyetli.

Bu cezanın 2 maç olmasının temel nedeni hakem raporudur. Hakem, raporunda ne yazdıysa ona göre ceza kesilir.

GT-I9300 Tapatalk

alves ceza alsa ne olur almasa ne olur. sen avrupanin maskarasi olmussun

Bekir veya Alves'in yerinde Melo olsaydı en az 5-6 maç ceza vereceklerdi ve Melo yine vatan haini ilan edileceklerdi.

Sadece diyeceğim şu;

Sinan Engin-Ahmet Çakar vs... gibi tipler; sizin hiç utanmanız yok mu? :)

bjk macinda sahada olur

Melo o hareketi yapsa medyada günlerce gaddar, zalim futbolcu bilmem ne diye sabah akşam ağlarlardı. Cezası da asgari 4 maç filan olurdu.

Geri
Üst Alt