PFDK, Fatih Terim'e 2 Maç Ceza Verdi

sergeni fln bilmem

pinto hakemi dövücekti maç cezası bile almamış o hareketleri için sadece para

3- GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. teknik sorumlusu RICARDO MANUEL DA SILVA SA PINTO’nun, 20.03.2021 tarihinde oynanan YENİ MALATYASPOR-GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. Süper Lig müsabakasında, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle FDT’nin 36/2 ve 35/4. maddesi uyarınca 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. teknik sorumlusu RICARDO MANUEL DA SILVA SA PINTO’nun, tedbire uymama eylemi ve çift sarı kart görmesi nedeniyle yer almaması gereken müsabaka dışında ayrıca 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 16.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

hocaya 5 maç verdiklerinde:

"GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in, 18.12.2020 tarihinde oynanan FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş.-GALATASARAY A.Ş. Süper Lig müsabakasında, ihraç öncesi müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in, tedbire uymama eylemi nedeniyle FDT'nin 50/1-c maddesi uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 16.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Sergen neler neler yaptı, hakeme kadar neler dedi. Küfürler vs cabası.
Gözümüzle okuduk dudaklarından çıkan küfrü. Bir fb maçı öncesi göstermelik ceza verdiler işte.

Sonra Ozan etti. Gene tık yok. Zaten böyle bir şey de ceza da verilmezmişmiş...
Bizim soyunma odasına ceza kestiler ama.

Bizim oyuncular sınırda olsun, anında o hafta cezalandırıyorlar, bir şekil.
Geçen baktım, bu sınıra takılan bjkli oyuncu en son kartını bizim maçta görmüş.
Aradan geçen süre bir ay gibi bir şey...

Nerede hani hak, adalet ?

İkisine karşı da mesafeli olan insanım. Teknik, taktik, futbolculuk kısmını eleştiririm ama bu nedir, Allah aşkına.
Alenen de olmasın bazı şeyler. Ortada bir kural da varsa herkes için geçerli olsun. Hakkımızın çok gasp edildiğini düşünüyorum.

Ya bunlar soyunma odası görüntülerini delil kabul edip Arda'ya ceza veren insanlar, 5 maç bekliyordum ben 2 vermişler sağolsunlar (!)
Çok kirli bir sene ve en güzel cevabı şampiyon olarak veririz de o ışık nerede bu takımda...:( Umarım bunları görüp biraz hırslanırlar artık!

Ben şahsen kızmadım belki hoca için iyi bile olur takıma uzaktan bakınca belki kıymetini daha iyi anlar yaptığı hataları dış göz olarak görür belki

sergeni fln bilmem

pinto hakemi dövücekti maç cezası bile almamış o hareketleri için sadece para

3- GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. teknik sorumlusu RICARDO MANUEL DA SILVA SA PINTO’nun, 20.03.2021 tarihinde oynanan YENİ MALATYASPOR-GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. Süper Lig müsabakasında, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle FDT’nin 36/2 ve 35/4. maddesi uyarınca 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. teknik sorumlusu RICARDO MANUEL DA SILVA SA PINTO’nun, tedbire uymama eylemi ve çift sarı kart görmesi nedeniyle yer almaması gereken müsabaka dışında ayrıca 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 16.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

hocaya 5 maç verdiklerinde:

"GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in, 18.12.2020 tarihinde oynanan FATİH KARAGÜMRÜK A.Ş.-GALATASARAY A.Ş. Süper Lig müsabakasında, ihraç öncesi müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeniyle 1 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 13.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in, ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik sportmenliğe aykırı hareketleri nedeniyle 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA VE YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 26.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakada GALATASARAY A.Ş. teknik sorumlusu FATİH TERİM'in, tedbire uymama eylemi nedeniyle FDT'nin 50/1-c maddesi uyarınca ve FDT'nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 16.500.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,
Tekrar okudum,Pinto da 2 maç ceza almış Hayri ağabey

Tekrar okudum,Pinto da 2 maç ceza almış Hayri ağabey

tedbire uymama yani kırmızıdan sonra sahaya girme yahut girmemesi gereken bir alanda bulunmadan 2si de 2 maç almış
ama hakeme yaptıığı tüm hareketler için 1 maç o da otomatik çift sarı gördüğü için
yani 1 maç vs 3 maç olarak düşünebiliriz

Saçma sapan ceza ama hocada ceza alayım diye demediğini bırakmadı.

Fatih hoca 2 maç ceza aldıysa sergen denen herife 10 maç vermeleri lazım.

tedbire uymama yani kırmızıdan sonra sahaya girme yahut girmemesi gereken bir alanda bulunmadan 2si de 2 maç almış
ama hakeme yaptıığı tüm hareketler için 1 maç o da otomatik çift sarı gördüğü için
yani 1 maç vs 3 maç olarak düşünebiliriz
Hocamızın artık sinirlendiğinde İtalyanca konuşması gerektiğini düşünüyorum hakemler,gözlemci falan anlamazsa ceza almayabilir.Tabi Terim’e olan art niyetlerini düşününce çıkmazda kalıyorum.

Geri
Üst Alt