PFDK, Fatih Terim'e 2 Maç Ceza Verdi

1 Maça iner.

karşımda bana ve kulübüme zarar vermek için hazırda bekleyen bir oluşum varsa, ve ben bunu biliyorsam bu imkanı onlara vermem.

Çok bi farkı yok zaten hocanın takımın başında olmasının. Rize yi yenemeyen beceriksizler.

rakip klübenin arkasında otur
rakip hocaya çok itiraz edior diye laf et
münakaşa çıksın hoca ceza alsın
güzel tezgah

Üstad eyvallah tezgah var da neden her yenilgide bile isteye bu tezgahın içine giriyor hoca kazansak güle oynaya çıkacaktı .. Eskisi gibi takım reaksiyon da vermiyor hem kendine hem takıma zarar boş yere

Yeter be kardeşim.

iPhone 6S Plus cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Üstad eyvallah tezgah var da neden her yenilgide bile isteye bu tezgahın içine giriyor hoca kazansak güle oynaya çıkacaktı .. Eskisi gibi takım reaksiyon da vermiyor hem kendine hem takıma zarar boş yere

o tepkiyi yenikken verdiğinden olabilir mi
kazanıyor olsak niye heriflerin dediğine reaksiyon versin

o tepkiyi yenikken verdiğinden olabilir mi
kazanıyor olsak niye heriflerin dediğine reaksiyon versin

Hocanın yaş ilerledikce eski agresifligi kalmadı kontrol dışı olduğunu düşünmüyorum Fatih Terim yense de yenilse de itin gotune sokardi hak edeni

Fatih Terim, PFDK’nin verdiği 2 maç men cezasının ardından Twitter hesabındaki profil fotoğrafını, “Adaletin terazisi” fotoğrafı ile değiştirdi.IMG_3473.JPG

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Maçtan beri foruma girmiyorum. Hala maçın siniri var üzerimde hele hele Fatih Terim 'e karşı olan sinirim sonuçtan daha fazlaydı ama bugün bu cezadan sonra o kadar yumuşadım ki. Cidden Galatasaray ile Fatih Terim ismimin yan yana gelmesinden rahatsızlık duyuyorlar. Cidden hocanın ağzını açmasını bekliyorlar. Sergen' in yaptıklarına ceza verilmemesi, sarı kart görmesine rağmen ceza almamasını düşündükçe aklım almıyor. O yüzden hocaya sıkı sıkı sarılmaktan başka çaremiz yok.

MAR-LX1M cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

o ganyancı her maç neler söylüyor ses yok.

sizin ABV, karakter yoksunu adi herifler.

göz göre göre yapıyorlar artık, itler

Kamuoyunun bilgisine

Son PFDK kararini verenlerin analarini avratlarini öpüyoruz.

Saygılar

Galatasaray Spor Kulübü

Bu şekilde açıklama yapsak ne gibi ceza yeriz?

Nihat zübük Özdemir’i istifaya davet etmek için neyi bekliyor yönetim? Anca Muslerayla resim çektirmek için takım elbise takılsalar...

Bugün fırsattı işte, taraflı yönetime güvenimiz kalmamıştır. İmza topla, ne bileyim yüzünü düşür o sünnet kılıklının

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Geri
Üst Alt