Haber PFDK, Fenerbahçe’nin Cezasını Açıkladı

Bu saatten sonra tahrik karşılığında fiziksel temas kurmak meşru olmuştur. Trabzonspor taraftarının elleri dert görmesin diyelim şimdiden.

Ulan Mert Hakan denen it, Baris'in bogazini sikip yumruk atiyor. Allah belanizi versin, 1 mac vermisler. Kaybedeceksiniz oelari.

Tek soru ile herşeyin cevabını alabilirsiniz.

Bu hareketi Okan buruk veya Fatih Terim yapsa 3mac mi ceza alırdı 10 maç mı?
Olayın akşamı okan buruğu eleştirenler vardı niye kendini abartılı yere atıyor diye. FT hocamı zaten konuşmaya gerek yok o ne yapsa alt sınırı 6-7 msçtan başlatıyorlardı

İşin komiği 2. başkan 3 gündür konuşuyor ve olacakları bizim gibi bilerek izledi.

Böyle başkanlığı ben de yaparım.

Bizim cezalar da belli, öğlen her yere sızdırdılar zaten. Fenerin açıklanan cezaları sızanlarla birebir aynı. Bizimkinde de değişiklik olacağını sanmıyom, barış 1 maç olarak sızdı.

abi ne bekliyorsunuz ki federasyonun başında 2 tane mafya var . Bu adam aday olduğunda 1 kişi bile demedi bu adam hangi vasıfla federasyona başkan adayı olabiliyor diye...

Bu cezalar bugün unutulur perşembe ye kadar barış in cezası konuşulur sadece...O güne kadar güzel bir algı yaparlar..

Fb ts ye puan kaybederse barış a 4 maç kitlerler

Hacıosman denilen alinin kölesi 3-5 sene sonra yapılacak videoların ana karakteri olacak.

Sen şike dönemindekiler kadar pisliğe batmış durumdasın. Şike yapanlardan farkın yok. Git şimdi fener için şöylediklerini aynaya bakarak söyle

Fenerli hesaplar barışın kaç mac ceza aldığını yazsalar da öğrensek.

Ulan fatih terim ağzını açtığında yapıştırıyordunuz 5 6 maçı. Portekizli çingene ağzına geleni söylüyor, fiziksel saldırıda bulunuyor, at oynatıyor ülkede resmen. Ödül gibi cezalar. Gittiği yerde anlatır artık, "Türkiye'de kral gibiydim, ağızlarına etmediğim kaldı yine de ceza almıyordum" diye. Ülkenin itibarını da iki paralık ettiniz.

Geri
Üst Alt