Haber PFDK, Fenerbahçe’nin Cezasını Açıkladı

abi ne bekliyorsunuz ki federasyonun başında 2 tane mafya var . Bu adam aday olduğunda 1 kişi bile demedi bu adam hangi vasıfla federasyona başkan adayı olabiliyor diye...
ya servet yardımcı denen herif olacaktı sıtmaya razı ettiler ama isimlerin pekte önemi yok bu gün dursun tff başkanı olsa bu hacıosmandan zerre farkı olmaz çünkü

Rakip teknik direktörün burnunu sıkmak saldırı değil sportmenliğe aykırı hareketmiş. Tahkimde Okan Buruk tahrik etti diyerek o cezayı da düşürürler.

Rakip oyuncuya küfür etmek; hakemleri, ülke futbolunu, rakip teknik direktörü aşağılamak; rakip teknik direktörün burnunu sıkmak; rakip aleyhine iftiralar atmak neredeyse cezasız kalıyor.

Tazminatör eli daha da yükseltir artık.

Adam maymun diyor bir şey olmuyor. Arkadan saldırıyor bir şey olmuyor.

Şunları FT yapsa 150 yıl ceza verirlerdi.

Ancak problem bu değil, problem şu onca olana tepki veremeyen, ses yükseletemeyen yönetim.

Hacıosman mevzusu da değil bu geçen sene Büyükekşi ile de sürekli kayrıldılar, tek kişi dışında konuşan yoktu.

Adam maymun diyor bir şey olmuyor. Arkadan saldırıyor bir şey olmuyor.

Şunları FT yapsa 150 yıl ceza verirlerdi.

Ancak problem bu değil, problem şu onca olana tepki veremeyen, ses yükseletemeyen yönetim.

Hacıosman mevzusu da değil bu geçen sene Büyükekşi ile de sürekli kayrıldılar, tek kişi dışında konuşan yoktu.
Uzun zamandan beri konuşanı barındırmıyorlar ki kulübün başında. En son Aysal vardı işte

Resmen komedi.

SM-G780G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tek soru ile herşeyin cevabını alabilirsiniz.

Bu hareketi Okan buruk veya Fatih Terim yapsa 3mac mi ceza alırdı 10 maç mı?
Hatirlatalim, FT sadece "Schalke'ye basarilar da dileseydiniz.." dedigi icin +3 mac ceza aldi.
Mou once hakaret etti, ardindan ikinci macta fiziksel saldiri yapti ama toplamda pratik olarak 1 mac ceza aldi. O da icerdeki en kek maclardan birinde.

TFF ile falan isimiz yok. Onlar her zaman bunun firsatini kolluyorlar zaten. Bizim derdimiz icimizdeki is bilmezler.

DURSUN OZBEK ISTIFA!!

Bu fenerin kurduğu yapı ile işimiz çok zor. Alinin acil gitmesi lazım.
sırf bu yüzden her sene 90+ puan toplamak zorunda kalıyoruz zaten. hata yapma lüksü minimum oluyor ligde. bunun gerginliği ve toksisitesi yüzünden ne avrupa'ya ne de farklı bir hedefe (yapılanma, oyuncu yetiştirip ederine ulaştığında satarak ekonomik olarak büyüme vs) odaklanılamıyor.

rekabet öyle seviyesiz, öyle irrite edici ki, taraftarlar bile tercih noktası olursa, "ligi şunlara bırakmayalım" hırsıyla avrupa hedefleri yerine ligi tercih ediyorlar. (çoğunluktan bahsediyorum. lig yerine avrupa'da başarı isteyen taraftarlarımızı görmezden gelmiyorum).

takımların yöneticileri ve hocaları da görevlerine devam edebilmek için, avrupa'yı 2. plana atıp, önce ligi almak istiyorlar. tüm önceliklerini, tercih ve stratejilerini buna göre belirliyorlar.

bu adamın varlığı külliyen zarar. fenerbahçe'ye de zarar, herkese zarar. rekabeti küçültüyor. takımları küçültüyor.

kendisinin başkanlığında fb'in başarısız olma ihtimali başarılı olma ihtimalinden her zaman fazla ve bu işimize gelir. ancak buna rağmen kendisi bir an önce ülke sporundan uzaklaştırılmalıdır.

.

Ulan

Fatih terim taçtan gelen topu yere vurdu diye 7 maç, tff ye karşı schalke yi destekleseydiniz bari dedi diye 3 maç yedi lan bu ülkede

Sizin ben onurunuza kişiliğinize

Moderatör tarafında düzenlendi:
Şu olaylar Italya'da olsa fener şimdiye amatör ligdeydi

Bizim yönetimin olayları FIFA'ya taşıdığını sanmıyorum

Fatih terim “oldu olacak schalkeye basarilar dileyin” tarzi bir aciklamaya 8 mac mi ceza almisti 😂😂😂

Geri
Üst Alt