PFDK, Galatasaray Düşmanlığını Açıkladı

Biz hakediyoruz aslinda bazi seyleri

Yonetim kuruyorsan basin sozcun dogru durust olacak yonetimlerden bagimsiz o basin sozcusu gerekirse disardan biri olacak

Her maci sonu bagirip cagirip tehdit edecek

Haklida olsan haksizda olsan hakeme tff ye sallayacaksin ortami gereceksin

Yoksa iste hatipoglu dursun filan bunlarla ezerler adami

Biz hakediyoruz aslinda bazi seyleri

Yonetim kuruyorsan basin sozcun dogru durust olacak yonetimlerden bagimsiz o basin sozcusu gerekirse disardan biri olacak

Her maci sonu bagirip cagirip tehdit edecek

Haklida olsan haksizda olsan hakeme tff ye sallayacaksin ortami gereceksin

Yoksa iste hatipoglu dursun filan bunlarla ezerler adami
Fatih hocamızın bu gerçeklerle ilgili çok güzel bir lafı var :

Akılları varsa susmazlar zaten
Kesinlikle ki artık susacak durum geçildi misal buyukeksi saçmalıkları 2 sene için step step yapıyordu bu cahil herif 1 ayda resmen combo yaptı keza acunda öyle, biraz iq yüksek insan olsa etraflarında ne yaptınız siz der
Benim tek cekincem rte araya girip barışın diye diretmez umarım

Ederler tabi. Dün akşamdan beri ne aksiyon aldık? Dişini göstereceksin ite çakala. Pasif kalmak demek gel sen vur demek. Hala aktif protestoya geçmediğimiz hata.

Burada bence taraftarın artık ipi ele alması gerekiyor.

Bu is malesef ama malesef malum kisinin insafina kalacak. Koc'un tesiri ona da sirayet ederse, etmisse diyecek birsey kalmiyor.

ultraslan neden sessiz tunam? sadece retweet atıp geçmişler resmi siteye şaka gibi! Normalde en ufak şeyde bildiri yayınlardı bunlar. Hacıosmandan da korkmazsınız be!!
İpleri aynı yere bağlı olunca sessiz kalıyorlar.

20 senedir değişmeyen tek şey olay yerine en son gelip feryat figan şov yapan emmi/teyzeler var ya aha tam olarak bunlar.
Cılız bir sesle arkadan arkadan mırıldanıyorlar sonra iş en kötü noktaya çıktığında biz demiştik oluyor hep.
Diğer konularda fena olmayan hareketleri var ancak bu tip konularda adamlar saklambaç oynuyorlar en çok da bu koyuyor bana.

Ellerindeki gücün ya seviyesini bilmiyorlar ya kontrolden çıkabilecek güç olduğunu bildiklerinden ortada durup aman tadımız kaçmasın moodunu açıyorlar.

Ha bildiğim bir konu var ki hacının kalemi kırılır bu net belli olursa ortaya çıkacaklar :asd:

Geri
Üst Alt